31-vuotias nainen väittää, ettei päässyt lennolle liian paljastavan paidan vuoksi – lentoyhtiön versio tapahtuneesta poikkeaa hieman

Äiti joutui lentokentällä todistamaan, että erivärinen poika on todella hänen 1:29
Tämä äiti puolestaan joutui lentokentällä todistamaan, että hänen poikansa oli todella hänen.

Brittinaisen paljastava asu johti lennolta poistamiseen.

Englantilainen Harriet Osborne oli nousemassa EasyJetin lennolle espanjalaiselta lentokentältä, kun lentoemäntä kiinnitti huomiota naisen antavaan asuun. Harrietilla, 31, oli yllään edestä avoin, läpikuultava paita, eikä lainkaan rintaliivejä.

Meikkitaiteilijana työskentelevä kahden lapsen äiti kertoo kuitenkin suojanneensa rintansa läpikuultavan paidan alla nännisuojilla.

– Hän sanoi: "Sinä et tule minun koneeseeni tuollaisena – sinun täytyy laittaa paita päällesi", Harriet kertoo The Sunille lentoemännän sanoneen.

Harriet puki ylleen ystävänsä neuleen, mutta ei päässyt sekään yllään lennolle.

– Henkilökunta oli kamala ja sai minut tuntemaan oloni halvaksi. Lentoemäntä esitti asiansa koko koneen edessä ja sanoi, etten pääsisi mukaan siinä yläosassa.

Harriet kertoo, että hänet saatettiin ulos koneesta.

– Olin shokissa. Se oli niin seksististä.

Naisen piti lopulta viettää yö Malagan lentokentällä ennen seuraavan päivän lentoa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Edustajan mukaan lennolta käännyttämisen syy häiritsevässä käytöksessä

Tarinalla on kuitenkin kaksi puolta, ja EasyJetin edustajalla oli osittain erilainen näkemys tapahtuneesta. Edustaja kertoi Yahoo-sivustolle, että Harrietin nännit olivat nimittäin paidan alla täysin näkyvillä.

Edustajan mukaan muut matkustajat olivat paljastavasta näystä shokissa, joten henkilökunta pyysi naista pukemaan jotain muuta ylleen – niin kuin tämä tekikin.  Naisen käytös alkoi edustajan mukaan kuitenkin muuttua häiritseväksi, joskaan hän ei halunnut tarkentaa, millaista käytös oli. Se kuitenkin kohdistui henkilökunnan jäseneen.

– Emme siedä loukkaavaa tai uhkaavaa käytöstä henkilökuntaamme kohtaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat