Mainos

31-vuotias Alzheimerpotilas ei tunnista vastasyntynyttä vauvaansa

Australialaista perhettä kohdannut tragedia on noussut uutisotsikoihin. 31-vuotias Rebecca Doig synnytti esikoisensa toissaviikolla. Hän oli kuitenkin täysin tietämätön lapsestaan ja kaikesta mitä hänelle tapahtui.

Tuoreella äidillä on harvinainen muoto Alzheimerin taudista, joka eteni raskauden alettua niin nopeasti, että hän ei tiedä juuri synnyttämästään tyttölapsestaan.

Naisen epäillään olevan yksi nuorimmista Alzheimerin taudista kärsivistä maailmassa. Hän on tiettävästi ensimmäinen nainen maailmassa, joka on taudin näin pitkälle edenneessä vaiheessa saanut lapsen, kertoo brittilehti Daily Mail verkkosivuillaan.

Rebecca Doig sai tietää olevansa raskaana kun hänen muistinmenetyksiään tutkittiin viime kesänä. Hänen harvinainen tilansa diagnosoitiin vasta viime elokuussa.

Raskauden edetessä hänen muistinsa alkoi heiketä nopeasti - paljon nopeammin, kuin vanhemmilla Alzheimerpotilailla.

Ensin hän ei löytänyt avaimiaan tai käsilaukkuaan. Tilanne johti työpaikan menettämiseen, koska hän alkoi tehdä virheitä.

Lapsi syntyi keisarinleikkauksella. Rebecca Doigin aviomies kuvaa vaimonsa tilaa suureksi tragediaksi ja kertoo, että heidän lapsensa on terve ja täydellinen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.