Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

30.3. Kalkkunakepakot satay ja papusalaattia

Julkaistu 30.03.2007 00:00

Kalkkunakepakot satay

  • 700 g kalkkunan rintafileetä
  • suolaa
  • Satay-kastike:
  • 1 dl maapähkinöitä
  • 2 rkl sokeria
  • 3 rkl soijaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 0,5 dl kookosmaitoa
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 tl suolaa

Leikkaa kalkkunan rintafilee ohuiksi viipaleiksi. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Kaada kastike viipaleille ja anna marinoitua tunti pari. Pujota kalkkunaviipaleet liotettuihin varrastikkuihin ja paista kypsiksi kuumassa öljyssä isossa paistinpannussa. Laita valmiit kepakot uunivuokaan, peitä foliolla ja pidä lämpiminä 50 asteisessa uunissa.

Papusalaatti

  • 400 g vihreitä pakastepapuja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl raaste tt ua inkivääriä
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • ripaus sokeria
  • 1 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria

Sulata pavut ja käytä ne nopeasti kiehuvassa vedessä. Sekoita öljyyn hienonnetut valkosipulinkynnet, inkivääri, viinietikka, sokeri, suola ja mustapippuri. Kaada kastike papujen päälle kulhoon, sekoita ja anna tekeytyä hetki. Tarjoile kalkkunakepakoiden kanssa.

Reseptit: Alex Nurmi

Lisää aiheesta:

Voiko Suomeen iskeä pahin influenssa kymmeneen vuoteen? Virusmuunnos huolettaa maailmallaEnnennäkemätön jauheliha kauppoihinVaroitus: Älä polta tätä kynttilää!Kelan linjaus nosti tunteet pintaan – näin isoissa yrityksissä suhtaudutaan etätöihinTalven trendikengissä voi piillä vaara – tämän toimenpiteen suutari tekisiTutkimus paljasti salakavalan sokeri-ilmiön – korostuu erityisesti pienituloisilla
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen18:58
    Influenssa

    Voiko Suomeen iskeä pahin influenssa kymmeneen vuoteen? Virusmuunnos huolettaa maailmalla

  • Eilen16:57
    Ruoka

    Ennennäkemätön jauheliha kauppoihin

  • Eilen14:52
    Takaisinvedot

    Varoitus: Älä polta tätä kynttilää!

  • Eilen14:09
    Etätyö

    Kelan linjaus nosti tunteet pintaan – näin isoissa yrityksissä suhtaudutaan etätöihin

  • Eilen11:59
    Kengät

    Talven trendikengissä voi piillä vaara – tämän toimenpiteen suutari tekisi