30.1. Täytetyt croisantit

  • Suolaiset:
  • 2 prk croisant-taikinaa (löytyy valmiina kylmähyllystä purkissa)
  • 150 g pekonia
  • 10 kpl vihreitä kivettömiä oliiveja
  • 5 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 kananmuna voiteluun
  • tarjoile vihreän salaatin kanssa

Avaa paketti ja rullaa croisant taikina leikkuulaudalle. Levitä oliivisiivuja sekä suikaloituja tomaatteja taikinan päälle ja nosta lopuksi muutama pekonisiivu päälle. Kääri leveämmästä päästä ohuempaan ja voitele kananmunalla. Paista uunissa 220 asteessa n. 15 min ajan.

  • Makeat:
  • 2 prk croisant-taikinaa (löytyy valmiina kylmähyllystä purkissa)
  • 100 g vuohenjuusto siivuja
  • 1 dl marmeladia esim. appelsiini
  • 1 kananmuna voiteluun

Avaa paketti ja rullaa croisant taikina leikkuulaudalle. Levitä marmeladia taikinalle ja nosta päälle ohueksi leikattua juustoa. Kääri leveämmästä päästä ohuempaan ja voitele kananmunalla. Paista uunissa 220 asteessa n. 15 min ajan. Ripottele pinnalle tomusokeria.

Reseptit: Alex Nurmi

Lue myös:

    Uusimmat