3-vuotias pikkupoika hämmästyttää urheilullisuudellaan: Paremmat lihakset kuin monella aikuisella!

Tämän urheilullisen kolmevuotiaan Instagram-kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. 

Dash Meagher saattaa olla vasta kolmevuotias, mutta häntä voidaan kutsua jo fitnesstähdeksi. Tällä lihaksikkaalla pikkupojalla on nimittäin oma Instagram-tili, joka koostuu muun muassa erilaisista liikuntakuvista. 

Kuvissa poika nostelee painoja, juoksee kilometrien lenkkejä ja hyppii trampoliinilla. Suuri treenimäärä voi aiheuttaa ihmetystä, mutta pojan äidin mukaan hän on kuitenkin aivan tavallinen poika, joka rakastaa jäätelöä.

Kateutta herättävä six-pack

Juoksemista, hyppimistä, uintia ja kiipeilyä. Vielä ei ole tullut vastaan yhtään urheilulajia, josta tämä poika ei pitäisi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka poika ei sitä välttämättä itse ymmärrä, hänelle on treenaamisen myötä kehittynyt näyttävät lihakset, kuten kateutta herättävä six-pack sekä uskomattoman vahvat kädet.

Pojan äiti Ursula kertoo pojan rakastavan erityisesti luonnossa liikkumista.

– Hän ulkoilee joka päivä, satoi tai paistoi. Hän oli vaunuissa mukanani juoksulenkillä jo vauvana. Kaksivuotiaana otin hänet mukaani hölkkäämään, pojan äiti kertoo.

Nyt poika juoksee jo itsenäisesti neljän kilometrin lenkkejä. Dashin suosituin liikuntalaji on kuitenkin hyppiminen, ja hän saattaa hyppiä jopa kaksikin tuntia kerrallaan. 

Äiti haaveilee pojalleen urheilu-uraa

Poika ei kuitenkaan aina ole ollut yhtä vahva, sillä hän syntyi kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa. Pienestä vauvasta kehittyi kuitenkin uskomattoman vahva poika, joka oppi kävelemään jo 10 kuukauden ikäisenä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Kaksivuotislahjaksi poika sai pienen kuntokeskuksen, jossa hän pääsee muun muassa riippumaan köysissä ja trapetseissa.

Pojan äiti toivookin, että poika jatkaisi kuntoiluharrastustaan vielä tulevaisuudessakin.

– Toivon välillä mielessäni, että hän osallistuisi joskus olympialaisiin, mutta tärkeintä tällä hetkellä on, että minulla on pieni terve poika.

Mutta kuka tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, pojan äiti pohtii. Pojan edesottamuksia voi seurata Insagramissa nimellä Musclylittlemonster.

Lähde: Dailymail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja