27-vuotias papin poika murhasi amerikkalaisbiologin Kreetalla: Ajoi kahdesti autolla päälle, raiskasi ja jätti kuolemaan

Tieteilijä katosi Kreikassa 0:48
Video: Amerikkalaisbiologi Suzanne Eaton katosi 2. heinäkuuta.

27-vuotias mies on tunnustanut raiskanneensa ja murhanneensa amerikkalaisen biologin, Suzanne Eatonin, kertoo Independent.

Iljettävät yksityiskohdat amerikkalaisen biologin murhasta alkoivat paljastua, kun murhasta epäilty 27-vuotias lateli tunnustuksiaan viranomaisille pidätyksen jälkeen.

Epäilty on tunnustanut väijyneensä naista autostaan käsin. Hän on kertonut ajaneensa naisen yli kahdesti saadakseen tämän toimintakyvyttömäksi. Sen jälkeen hän raiskasi ja surmasi naisen.

Kreikkalaismedian mukaan murhasta epäilty on naimisissa oleva kahden lapsen isä ja papin poika.

Nainen kitui kuoliaaksi luolassa

Naisen kehosta löydettiin merkkejä seksuaalisesta väkivallasta.

Kreetan poliisista kerrottiin Bild-lehdelle, että Eaton oli vielä hengissä, mutta tajuton, kun tekijä pani hänet auton takaluukkuun.

Tämän jälkeen mies oli vienyt hänet luolaan ja jättänyt hänet lojumaan sinne.

Kuolinsyytutkijan mukaan Eaton kuoli tukehtumalla. Luolatutkijat löysivät Eatonin ruumiin kuusi päivää katoamisen jälkeen.

Eaton oli naimisissa ja hänellä oli kaksi poikaa.

59-vuotias Suzanne Eaton oli hölkkäämässä, kun 27-vuotias mies kävi hänen kimppuunsa. Ruumis löytyi kuusi päivää myöhemmin toisen maailmansodan aikaisesta bunkkerista.

Lähteet: BBC, Independet, Bild

Lue myös:

    Uusimmat