27.3. Chorizo-pekonipapusalaatti

  • 400 g chorizo makkaraa
  • 300 g salkopapuja
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 100 g pekonia
  • 1 silputtu salottisipuli
  • 1 ruukku romaine/ sidesalaattia
  • mustapippuria myllystä

Puhdista pavut kiinnikkeistä. Esikeitä 5 minuuttia suolavedessä, jäähdytä jäävedessä ja kuivaa hyvin. Leikkaa pekoni pieniksi suikaleiksi ja paista pannulla sipulin kanssa rapeaksi. Lisää pavut ja pippuri. Anna paistua kunnes pavut tuntuvat hyviltä suussa.

Siivilöi rasva pois. Purista chorizosta raakana palleroita paistinpannulle ja paista kypsiksi. Lisää sekaan salaatti, tomaatit ja pekoni-pavut sekoittaen kaikki yhteen. Tarkista vielä maku.

Resepti: Antti Vahtera

Lue myös:

    Uusimmat