Possun ribsit
- 600 g porsaan kylki luita, ribseiksi leikattuna
- 2 l mietoa lihalientä
- kokonaisia mustapippureita
Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää ribsit joukkoon. Liemen alkaessa uudelleen kiehua, kaavi reikäkauhalla vaahto pois. Anna lihojen kiehua hiljalleen kunnes ovat kypsiä ja liha irtoaa luista (1- 2 tuntia). Kaada liemi pois ja anna ribsien jäähtyä. Nosta ribsit uunipellille ja sivele ribseihin maustekastiketta. Grillaa 220 asteisessa uunissa, noin 10- 15 minuuttia herkullisen rapeiksi.
Maustekastike
- 1 dl HP-kastiketta
- 1 dl sweet chili -kastiketta
- 1 rkl Dijon-sinappia
- mustapippuria myllystä
Sekoita kaikki aineet kulhossa sekaisin ja sivele ribsit maustekastikkeella. Tarjoile lisukkeena tomaatti-fetajuusto-sipulisalaattia tai paahdettuja perunoita.
Reseptit: Antti Vahtera