25.10. Tuhdisti maustetut possun ribsit

Possun ribsit

  • 600 g porsaan kylki luita, ribseiksi leikattuna
  • 2 l mietoa lihalientä
  • kokonaisia mustapippureita

Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää ribsit joukkoon. Liemen alkaessa uudelleen kiehua, kaavi reikäkauhalla vaahto pois. Anna lihojen kiehua hiljalleen kunnes ovat kypsiä ja liha irtoaa luista (1- 2 tuntia). Kaada liemi pois ja anna ribsien jäähtyä. Nosta ribsit uunipellille ja sivele ribseihin maustekastiketta. Grillaa 220 asteisessa uunissa, noin 10- 15 minuuttia herkullisen rapeiksi.

Maustekastike

  • 1 dl HP-kastiketta
  • 1 dl sweet chili -kastiketta
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • mustapippuria myllystä

Sekoita kaikki aineet kulhossa sekaisin ja sivele ribsit maustekastikkeella. Tarjoile lisukkeena tomaatti-fetajuusto-sipulisalaattia tai paahdettuja perunoita.

Reseptit: Antti Vahtera

Lue myös:

    Uusimmat