Mainos

24-vuotias bloggari paljastaa, kuinka lihominen muutti hänen elämänsä – ja huomattavasti parempaan suuntaan

Laihduttaminen itsessään ei tee sinusta onnellista, bloggari muistuttaa.

Usein kuulee kerrottavan, kuinka suuri painonpudotus tai kuntoilutavoitteiden savuttaminen ovat parantaneet itsetuntoa ja tuoneet elämään monia hyviä asioita. Eräs 24-vuotias bloggari on asiasta kuitenkin hieman eri mieltä. Nyt Danica Marjanović haluaa puhua suunsa puhtaaksi siitä, millaisia vaikutuksia kasvaneella vaa’an lukemalla on hänen elämäänsä ollut.

Toisin kuin voisi luulla, painon kertyminen on parantanut naisen itsetuntoa ja auttanut häntä pääsemään eteenpäin urallaan.

"Niin monta vuotta etsin onnea vääristä paikoista"

Instagramiin ja YouTubeen matkaansa kohti onnellisempaa ja eheämpää itseään dokumentoivan naisen tavoitteena on saada kaikki ymmärtämään, että ulkoisten tavoitteiden saavuttaminen ei automaattisesti tuo mukanaan onnea. Aito onnellisuus ja tyytyväisyys kumpuavat sisimmästä.

– Minun sivuni tarkoituksena ei ainoastaan ole osoittaa itsevarmuutta, vaan näyttää myös, kuinka kohtasin elämäni suurimmat pelot ja käänsin ne joksikin kauniiksi, nainen kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Niin monta vuotta etsin onnea vääristä paikoista. Laihduttaminen ei tee sinusta onnellista, jos et ole ensin onnellinen sisäisesti. Onnellisuus ei löydy ulkoisista asioista, kuten ulkonäöstä, työstä, poikaystävästä tai muusta sellaisesta. Se on mielesi ja sydämesi valinta, Marjanović toteaa ja kieltää ihmisiä antamasta onneaan muiden ihmisten käsiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Marjanović kertoo ennen omanneensa vääristyneen suhteen kehoaan ja ruokaa kohtaan. Vaikka ruoka ja laihduttaminen hallitsivatkin naisen elämää, hän ei koskaan saanut syömishäiriödiagnoosia. Miksi ei? Hän kertoo tunteneensa aina, ettei ole tarpeeksi hoikka etsiäkseen apua ruokaa ja kehonkuvaa kohtaan liittyviin ongelmiinsa. Vaikka tähän pisteeseen pääseminen on vaatinut paljon, kaikki se on ollut vaivan arvoista.

– Vuosien, vuosien ja vuosien ajan häpesin niin paljon sitä mitä näytin, ja nyt olen päässyt siitä yli.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kolme vaatekokoa hoikimmista ajoista kasvanut nainen luo tällä hetkellä uraa pluskokoisena mallina.

– Vartalossasi ei ole mitään vikaa niin kauan, kun tunnet itsesi onnelliseksi ja terveeksi. Ne ovat kaksi tärkeintä asiaa maailmassa, nainen muistuttaa.

Lähde: Independent

***

0:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.