22-vuotias mies pahoinpiteli naisen rautaputkella, itsetyydytti ala-asteella ja sai vankeustuomion – raiskasi naisen lähes heti vapauduttuaan

Ruotsissa selvitetään 22-vuotiaan miehen poikkeuksellista rikosputkea. Asiasta uutisoi muun muassa Expressen.

Tapauksen keskiössä oleva mies sai jo vuonna 2016 aluksi ehdollista virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja sitten kahdeksan kuukauden vankeustuomion ryöstöstä.

Vuosi sitten mies löi raskaana ollutta naista rautaputkella Huddingessa Tukholman lähellä. Tämän jälkeen hän meni paikalliselle ala-asteelle ja tyydytti itseään neljän naisen edessä.

Mies pidätettiin lopulta Ica-ruokakaupan tiloista alastomana. Hänet tuomittiin tapauksesta vuodeksi ja 10 kuukaudeksi vankeuteen.

Tuomio päättyi 9. huhtikuuta – mutta miehen karmeat rikokset eivät.

Tiistaina mies pidätettiin todennäköisin syin epäiltynä teinitytön raiskaamisesta.

Mies myöntää raiskauksen, mutta ei katso sen olleen törkeä. Raiskaus tapahtui ulkotiloissa.

"Hän on hieman ahdistunut ja huolissaan"

Mies on tällä hetkellä Flemingsbergin vankilassa Tukholman eteläpuolella.

– Hän on hieman ahdistunut ja huolissaan siitä, mitä hänelle tulee tapahtumaan, puolustusasianajaja Simon Bergström kommentoi Expressenille.

Mielentilatutkimuksen perusteella miehellä ei ole vakavia mielenterveyden häiriöitä. Sen sijaan miestä kuvaillaan antisosiaaliseksi ja pahasti huumeongelmaiseksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.