20-vuotias Jasmin haluaa pienennyttää rintansa – saanut jopa tappouhkauksia haaveensa vuoksi

20-vuotias Jasmin alkoi saada ilkeää palautetta rintaprojektinsa vuoksi.

20-vuotias Jasmin Vlassi haluaa rintojenpienennysleikkaukseen. Toiveensa vuoksi hän on kuitenkin joutunut kärsimään asiatonta kohtelua, kertoo Daily Record.

Rinnat nyt jopa kokoa 70L

Vlassin rinnat olivat jo 13 vuoden iässä hyvin suuret, ja hän häpesi esimerkiksi juosta koulun liikuntatunneilla. Rinnat kuitenkin jatkoivat kasvuaan kokoon 32K, joka vastaa noin kokoa 70L. Tarkkaa nykykokoaan Vlassi ei tiedä.

– Välttelen mitatuksi tulemista, koska se ei ole nautinnollinen kokemus, Vlassi kuvailee.

– Jos minulle kerrotaan, että olen kasvanut koon, minusta tuntuu, että haluan itkeä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lopulta Vlassi perusti joukkorahoitussivuston, jonka avulla haluaisi toteuttaa leikkaushaaveensa. Yllättäen hän alkoi saada ilkeää palautetta rintaprojektinsa vuoksi.

– Olen saanut tappouhkauksia ja kaikenlaista. Purskahdin yksi päivä itkuun, koska ajoin stressatessani vahingossa bussipysäkkini ohi ja päädyin tuntemattomaan paikkaan ja sain paniikkikohtauksen kaupan ulkopuolella, Vlassi kuvailee.

"Yksi ihminen sanoi jotakin siitä, miten minua pitäisi lyödä kurkkuun"

Hän yrittää jättää negatiiviset kommentit huomiotta, mutta se on vaikeaa.

– Yksi ihminen sanoi jotakin siitä, miten minua pitäisi lyödä kurkkuun, ja toinen sanoi, että mutruhuuleni pitäisi leikata leikkauksen aikana irti, näitä ei todellakaan ollut kiva nähdä. Lopulta minun piti vain lakata lukemasta niitä, koska minua alkoi pelottaa sen varalta, että joku oikeasti haluaa satuttaa minua. Olin peloissani.

Suurin osa ihmisistä on onneksi ollut mukavia.

– Olen saanut niin paljon apua ihmisiltä, ja on ollut kaunista nähdä, että ihmiset välittävät ja haluavat antaa, vaikka heidän ei tarvitsisi, tämä merkitsee minulle kaikkea.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hän kertoo ymmärtävänsä, etteivät nettikiusaajat tunne häntä tai hänen tarinaansa.

– En usko, että ihmiset ymmärtävät, että voit vetää kasvoillesi suurimman hymyn tai mutristaa huuliasi millaisissa vaatteissa tahansa, ja silti kärsiä sisäisesti.

Vlassi on ylittänyt sadan punnan keräystavoitteensa jo moninkertaisesti.

***

2:32

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja