Mainos

2.7.2004 Peruna-anjovisalaatti (4 annosta)

  • n. ½ l keitettyjä uusia perunoita
  • 4 tomaattia
  • 1/2 kesäkurpitsa
  • 1/2 ruohosipulia hienonnettuna
  • 1 prk anjovisfileitä
  • muutama basilikanlehti
  • 2 rkl kapriksia
  • Kastike:
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl sinappia
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria rouhittuna

Jäähdytä ja viipaloi perunat. Viipaloi tomaatit ja kesäkurpitsa. Lado peruna-, tomaatti- ja kesäkurpitsaviipaleita vuorotellen laakealle vadille tai salaattilautasille. Ripottele ruohosipulia viipaleiden päälle tai väliin. Valuta anjovisfileet ja puolita ne pituussuunnassa. Laita kalaviipaleita kasvisten väleihin. Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään ja pirskottele kastiketta salaatille. Koristele basilikan lehdillä ja kapriksilla. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.