Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

18.10. Kylmäsavulohipastavuoka ja uuniomenat

Julkaistu 18.10.2006 00:00

Kylmäsavulohipastavuoka

  • 500 g simpukkapastaa
  • 200 g kylmäsavulohta siivuina
  • 150 g pakastepinaattia
  • 2 dl ruokakermaa
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl timjamia
  • ripaus cayennenpippuria
  • mustapippurirouhetta
  • suolaa

Sulata pinaatti. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä niin, että se jää hieman raa-aksi. Sekoita kermaan pinaatti, kananmunat ja mausteet. Leikkaa lohi siivuiksi. Sekoita pasta, siivutetut lohisuikaleet ja kerma-pinaattiseos ja kaada paiston kestävään vuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia.

Uuniomenat

  • 4 kiinteää omenaa
  • Täyte:
  • 0,5 dl fariinisokeria
  • 50 g voita
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl pähkinärouhetta
  • Tarjoiluun:
  • kinuskikastiketta ja jäätelöä

Ota omenaporalla omenoista siemenkodat pois. Lado omenat vuokaan. Valmista täyte: Anna voin pehmetä huoneenlämpöiseksi ja sekoita siihen fariinisokeri, vaniljasokeri ja pähkinärouhe. Täytä omenan kodat täytteellä. Paista omenoita 200 asteisessa uunissa n. 40 minuuttia. Tarjoile kinuskikastikkeen ja jäätelön kanssa.

Reseptit: Sanna Miettunen

Lisää aiheesta:

Ruotsalaiskokin ykköskikka paistettuihin perunoihin: "Onnistuu joka kerta!"Tilasitko nämä kengät Sheinistä? Ota pois käytöstä!Tiettyjä huoltohommia kotona ei kannata yrittää itse – "Voi pahimmillaan maksaa tuhansia euroja"Poista tämä reppu heti käytöstä!Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"Älä hypi enää tällä hyppynarulla – Tukesilta varoitus
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:13
    Ruoka

    Ruotsalaiskokin ykköskikka paistettuihin perunoihin: "Onnistuu joka kerta!"

  • 15:57
    Takaisinvedot

    Tilasitko nämä kengät Sheinistä? Ota pois käytöstä!

  • 14:31
    Asuminen

    Tiettyjä huoltohommia kotona ei kannata yrittää itse – "Voi pahimmillaan maksaa tuhansia euroja"

  • 12:28
    Takaisinvedot

    Poista tämä reppu heti käytöstä!

  • 10:29
    Ruoka

    Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"