17-vuotias läpsytteli äitinsä rintoja "hauskalla videolla" – idea ei uponnut yleisöön: "Mitä hittoa minä juuri katsoin?"

1:00
Hupsista! Reportteri unohti vahingossa Facebook-filtterit päälle lähetykseen

17-vuotias australialaisnuori halusi tehdä "hauskan viraalivideon", mutta joutui somemyrskyn silmään.

17-vuotias australialainen sai kritiikkiä TikTok-videonsa vuoksi. Aiden Ridings halusi tehdä hauskan viraalivideon, mutta suunnitelma karahti kiville videon sisällön vuoksi, kertoo Unilad.

Videosta kyllä tuli suosittu, mutta Aiden sai valtavasti kritiikkiä, koska läpsi "taputteluvideolla" oman äitinsä rintoja.

"Miksi käyttäisit ystävääsi, kun äitisi on kotona?"

Moni ei tuntunut pitävän omituisena ideaa naisen rintojen läpsyttelemisestä. Ongelmaksi koettiin se, että läpsimisen kohde oli Aidenin äiti.

– Tavallisesti rintojen läpsimisen kohteeksi saisi kunnian joutua ystävä. Aiden kuitenkin – syystä, jonka vain luoja tietää – ei selvästi nähnyt syytä "palkata" ulkopuolista. Miksi käyttäisit ystävääsi, kun äitisi on kotona? UniLad veisteli.

Poisti videon, mutta se ei riittänyt

Videolla Aiden ensin jammailee musiikin tahtiin ja läpsäyttää sitten äitinsä rintoja. Lopuksi molemmat nauravat.

Julkaisu lähti elämään omaa elämäänsä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Mitä hittoa minä juuri katsoin?"

Kahdeksan sekunnin klippi johti somemylläkkään, jonka seurauksena Aiden lopulta päätyi poistamaan videon. Se kuitenkin ehti levitä muille sivustoille. Esimerkiksi Twitterissä idea tuomittiin surutta.

– Pahinta tässä on, ettei se vaikuta tulevan äidille yllätyksenä. Hänen ilmeensä todella sanoi: "Voi Aiden, senkin höpsö, ei taas!", Twitter-käyttäjä cambria toteaa.

– Mitä hittoa minä juuri katsoin? Käyttäjä adam resendez ihmettelee.

– Alabaman TikTok on villiä kamaa, nimimerkki Terence Davis II Fan Association heittää.

"Kritiikki ei haittaa minua, sekin kuuluu sosiaaliseen mediaan"

Aiden itse kertoo, ettei välitä kritiikistä.

– Ajattelin, että se on hauskaa ja minun piti tehdä hauska videon TikTokiini. Äitini oli suostuvainen sen tekemiseen. Nettireaktio, jonka sain, oli ok, jotkut nauroivat ja jotkut eivät, mutta sellaista some on, mies selitti asiaa.

– Kritiikki ei haittaa minua, koska sekin kuuluu sosiaaliseen mediaan. Minusta se (video) oli hauska ja julkaisin sen, jotta muutkin voisivat ajatella samoin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja