Sini Ariell äitiydestä: "Jos äiti sanoo, että kaikki ei olekaan hyvin, koko paletti menee paskaksi"

Viime syksynä esikoislapsensa synnyttänyt pin up -malli Sini Ariell puhui Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa äitiydestä ja Maria Veitolan tv-ohjelmassa ottamasta tatuoinnista.

Lapsettomuudesta kärsinyt pin up -malli ja tatuoija Sini Ariell synnytti terveen tyttövauvan syksyllä 2017. Ariell on kirjoittanut avoimesti äitiyden ja vauva-arjen haasteista blogissaan.

– Valveilla olo on jatkuvaa kamppailua, kun yrität selvittää, minkä takia se vinkuu ja huutaa nyt, eikä mikään oikeastaan helpota. Katsekontaktia ei ole ollut vielä kovinkaan paljoa, joten on henkisesti hyvin raskasta hengailla elävän nuken kanssa. Toki hymyäkin näkee sillöin tällöin, mutta loput hereillä olosta on itkua ja huutoa, Ariell julkaisi kirjoituksen, jossa hän avautui äitiyden ja vauva-arjen varjopuolista.

Ariell vieraili torstaina 29. maaliskuuta Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa puhumassa äitiydestä. Haastattelun aluksi Maria Veitola halusi puhua Veitolan Yökylässä-ohjelmassa ottamasta "Cybermom"-tatuoinnista, jonka laulaja Alman sisko Anna Veitolalle teki.

– Itse asiassa, tuo sinun tatuointisi ei ärsytä minua pätkääkään, vaan se, että pelkään, että tästä tulee jonkinnäköinen trendi. Niin, että se olisi jotenkin hyvä juttu kotona neulojen ja mustapurkkien kanssa ja piirrellä kaikenlaisia kuvioita omaan ja kaverin ihoon, Ariell sanoo.

– Tatuoinnit pitäisi ottaa tatuointiliikkeessä steriilissä ympäristössä ammattilaisen tekemänä.

Sini Ariell oli saanut lapsettomuusdiagnoosin ennen tulemistaan raskaaksi. Nyt Ariellilla on miehensä Stuart Bondsin kanssa puolivuotias Penny-tyttö.

– Mikään ei ole tuntunut elämässäni niin pahalta, kuin se tieto, että minusta ei tulisi ikinä äitiä. Mikään elämässäni ei tulisi tuntumaan yhtä pahalta. Se oli kova prosessi.

Raskaaksi tuleminen oli shokki sekä Ariellille että hänen miehelleen. Kun Penny-tytär oli noin kolmen kuukauden ikäinen, Ariell kirjoitti tunnoistaan blogissaan. Kirjoitus herätti mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan.

– Luulen, että on olemassa äiti-myytti, jonka mukaan äiti on se kantava voima, joka pitää sen korttitalon kasassa. Sitten, jos äiti sanoo, että kaikki ei olekaan hyvin tai on menossa rikki, se koko paletti menee paskaksi.

Katso Sini Ariellin haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin yläosassa.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaisin kello 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa jälkikäteen myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat