Sini Ariell avautuu äitiyden varjopuolista: "Valveilla olo on jatkuvaa kamppailua"

Sini Ariell kirjoittaa blogissaan äitiyden ja vauva-arjen haasteista.

Pin-up-malli ja tatuoija Sini Ariell sai ensimmäisen lapsensa, pienen Penny-tyttären australialaisen miehensä kanssa syyskuussa. Ariell julkaisi 12. joulukuuta blogissaan kirjoituksen, jossa hän avautuu äitiyden ja vauva-arjen varjopuolista. 

– Valveilla olo on jatkuvaa kamppailua, kun yrität selvittää minkä takia se vinkuu ja huutaa nyt, eikä mikään oikeastaan helpota. Katsekontaktia ei ole ollut vielä kovinkaan paljoa, joten on henkisesti hyvin raskasta hengailla elävän nuken kanssa. Toki hymyäkin näkee sillöin tällöin, mutta loput hereillä olosta on itkua ja huutoa. 


Ariell kirjoittaa, ettei muista milloin on viimeksi saanut nukkua illasta aamuun asti. Hän kertoo myös tuntevansa, että olisi vanhentunut ulkoisesti kahden kuukauden aikana kymmenen vuotta. 

– Olen enimmäkseen shokissa. Ja minulla on vain yksi vauva. Hatun nosto kaikille teille, joilla on enemmän. Tämä on syvältä. Ajan on pakko kullata muistot vauva-arjesta äideille, jotta voi hankkia lisää lapsia. Tai sitten kaikki vain kaunistelevat näitä asioita ja antavat muille toisen mielikuvan tämän ajanjakson raakuudesta.

Arki pienen vauvan kanssa on verottanut myös Ariellin ja hänen miehensä Stuart Bondsin parisuhdetta. Ariell kertoo, että väsynyt pariskunta yrittää raapia kokoon edes pieniä rakkauden hetkiä. Naisen mukaan ihmiset toteavat hänelle usein, että kaikki kääntyy pian parempaan suuntaan.  

– Todella toivon sitä, sillä tämä on todella syvältä.

Ariell päättää tekstinsä toteamalla, että rakastaa pientä tytärtään yli kaiken ja että hänen tekstinsä on osittain huumoria.  

   

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja