Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

15.10. Vohvelit ja suolainen sekä makea täyte

Julkaistu 15.10.2007 00:00

Vohvelit

  • 4 dl maitoa
  • 225 g vehnäjauhoja
  • 1 1/2 tl leivinjauhetta
  • 4 munan keltuaista
  • 4 valkuaista
  • 100 g sulatettua voita
  • 1 tl suolaa

Sekoita kulhossa kuivat aineet keskenään. Lisää maito, keltuaiset sekä sulatettu voi. Anna turvota hetken aikaa ja vaahdota sillä aikaa valkuaiset kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää se lopuksi varoen joukkoon. Kuumenna vohvelirauta ja paista rapeita vohveleita.

Katkaraputäyte

  • 300 g isoja kuorittuja katkarapuja
  • 1 dl maustamatonta majoneesia
  • 1 dl hienonnettua tilliä sekä ruohosipulia
  • 1 tl dijon-sinappia
  • suolaa
  • pippuria

Sekoita kulhossa majoneesi, yrtit sekä mausteet ja lisää lopuksi katkaravut. Anna maustua kylmässä tunnin ajan ja tarjoile vohveleiden kera.

Kinuskikermassa haudutetut omenarenkaat

  • 4 omenaa
  • 2 dl fariinisokeria
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl voita

Poista omenoista kota ja leikkaa ne 2 cm paksuisiksi siivuiksi. Laita voinokare pannulle ja kuumenna omenasiivut pehmeiksi. Lisää sokeri, anna sen sulaa ja kaada lopuksi kerma päälle. Hauduta omenat kinuskikermassa muutaman minuutin ajan ja nostele ne lämpimien vohveleiden päälle.

Reseptit: Alex Nurmi

Lisää aiheesta:

Samsungilta erikoinen tuotejulkistus: Tässä on "kolmesti aukeava" älypuhelinSuora palaute Alkon kyykkykuoharista: "Haisee pullonpalautusautomaatilta"Tuore raportti paljastaa yllättäviä eroja pohjoismaalaisten ruokavalioissaParhaat piparkakkutalovinkit: Jouluttaja Riikka neuvoo, kuinka helposti teet "vihreää sammalta"Suomalaisautoilijat myöntävät kyselyssä huolestuttavia seikkoja ajamisestaanVantaalaisen koirapuiston melu on liikaa – "Sijainti ei ole täysin optimaalinen"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:16
    Puhelimet

    Samsungilta erikoinen tuotejulkistus: Tässä on "kolmesti aukeava" älypuhelin

  • 18:57
    Halpa vs. kallis

    Suora palaute Alkon kyykkykuoharista: "Haisee pullonpalautusautomaatilta"

  • 18:04
    Ruoka

    Tuore raportti paljastaa yllättäviä eroja pohjoismaalaisten ruokavalioissa

  • 16:42
    Jouluruoka

    Parhaat piparkakkutalovinkit: Jouluttaja Riikka neuvoo, kuinka helposti teet "vihreää sammalta"

  • 14:02
    Liikenneturvallisuus

    Suomalaisautoilijat myöntävät kyselyssä huolestuttavia seikkoja ajamisestaan