10 vinkkiä: Näin lopetat ainaisen parisuhteesta jauhamisen!

Puhutko kenties koko ajan miehestäsi, kun tapaatte ystävien kesken? Vai jauhavatko ystäväsi parisuhteistaan aina kyllästymiseen asti? Mitäpä jos keskustelisitte välillä jostain muusta. Näillä vinkeillä pääset alkuun!

Kenestäpä ihmissuhteet eivät olisi tärkeitä? Pidämme erityisesti parisuhdeasioita ja kaikkea rakkauteen liittyvää hyvinkin tärkeänä osana elämäämme. Tietysti ystävien kanssa on mukava puhua omasta parisuhteesta, vaihtaa kuulumisia ja kertoa, miten ihanan tai kamalan miehen sitä seurusteleekaan. Kun tapaat ystäviäsi, tottakai kysyt myös, mitä heidän miesystävilleen kuuluu, missä he näkevät suhteensa menevän, koska he alkavat tehdä lapsia ja pääsetkö sitten kummiksi.

Mitä tapahtuisi jos lakkaisit puhumasta parisuhteestasi kaiken aikaa? Tai mitä jos ensi kerralla yrität vaihtaa puheenaihetta, kun muiden keskustelu näyttää taas jämähtäneen siihen, mitä kenenkin miesystävä on sanonut tai tehnyt? Ihmissuhteet ovat iso osa elämää. Niitä ei voi vältellä, mutta jos keskitymme niihin liikaa, saatamme sokeutua sille mitä muuta elämä pitää sisällään ja keitä todellisuudessa olemme.

Jos sinusta tuntuu, että jauhat parisuhteista liiankin usein, kokeile näitä Twodaymag.com-sivuston neuvoja:

1. Hyväksy, että puhut liikaa ihmissuhteistasi/puolisostasi.

2. Kirjoita ylös muita elämässäsi tärkeitä asioita, kuin ihmissuhteesi.

3. Kun alat pakonomaisesti pohtia suhteitasi, harhauta itseäsi tarttumalla toimeen. Ala vaikka leipoa!

4. Pyydä ystäviäsi huomauttamaan sinulle asiasta. Tämä tarkoittaa, että he saavat vapaasti sanoa: "Nyt se iho umpeen. En halua jauhaa taas seuraavaa puolituntista siitä, kuinka upea poikaystäväsi taas vaihteeksi on."

5. Ajattele itsenäistä sinua ja kaikkia asioita, joita olet saavuttanut ihan ilman parisuhdettasi.

6. Viettäkää ystävien kesken ilta, jolloin parisuhteista puhuminen on kiellettyä. Tulet hämmästymään, mitä uutta opit ystävistäsi.

7. Lue kirjaa, jossa ei puhuta parisuhteista.

8. Älä lue naistenlehtiä, jotka saavat kaiken näyttävään siltä kuin ainoa tärkeä asia elämässäsi olisi parisuhde. Keskity mieluummin juttuihin, joissa puhutaan terveestä itserakkaudesta!

9. Mene nyrkkeilytunnille. Se jos mikä saa ajatuksesi pois ihmissuhdekiemuroista! Toki muutkin liikuntamuodot ovat yhtä tehokkaita harhauttajia. Keskity liikunnan riemuun!

10. Joogasta kiinnostuneet voivat myös kokeilla Bikram-joogaa eli niin sanottua lämpöjoogaa. Tuskin ehdit keskittyä muuhun kuin hengittämiseen ja tasapainoiluun hien virratessa.

Katso kaikkia mahtavia asioita elämässäsi ja kannusta itseäsi! Olet sitten sinkku tai korviasi myöten rakastunut puolisoosi, olet upea tyyppi joka tapauksessa. Ihmissuhteet tulevat ja menevät, mutta sinulla on aina sinut!

MTV3/Helmi

Lähde: Twodaymag.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja