10 totuutta blondeista!

Kaikki mitä sinun tulee tietää blondeista.

1. Olet erityinen

Aidot blondit ovat erittäin harvinaisia. Vain noin 2 % ihmisistä on luonnostaan vaaleita!

2. Olet kuin jumalatar

Antiikin aikana jumalten hiusväri oli vaalea. Roomalaiset naiset vaalensivat hiuksiansa sekä käyttivät vaaleita peruukkeja näyttääkseen jumalattarilta.

3. Olet fiksumpi kuin uskotkaan

Pariisilaisen tutkimuksen mukaan miehet lakkaavat joskus ajattelemasta, kun he näkevät blondeja. Eivät blondit. Hupsujen blondien imago onkin satua.

4. Olet hyväntahtoinen

Vaaleus yhdistetään usein aurinkoon, lapsekkuuteen, puhtauteen sekä rehellisyyteen. Saduissa hyvät ovatkin useimmiten vaaleita.

5. Olet seksikäs

Tutkimusten mukaan miehet unelmoivat useimmiten seikkailuista vaaleiden naisten kanssa.

6. Olet prinsessa

Psykologien mukaan blondit keräävät useimmiten enemmän huomiota. Lisäksi heillä on parempi itseluottamus. Vaaleat prinsessat ovat useimmiten halutumpia mutta vaikeampia kumppaneita. Kaikkeahan ei voi saada…

7. Olet hauska

Tiedätkö yhtään vitsiä bruneteista? Emme mekään… mutta blondivitsit ovat aina suosittuja.

8. Olet diiva

Marilyn Monroe, Gwen Stefani, Barbie, Blondie, Madonna – he ovat kaikki tehneet vaaleudesta tavaramerkkinsä. Tiesitkö muuten, että ensimmäisestä barbista on tehty tuplasti enemmän blondi- kuin brunetteversioita?

9. Olet kekseliäs

Blondien vallankumous alkoi 1867, kun Pariisissa esiteltiin 3 % vetyperoksidi, joka mahdollisti hiusten pysyvän vaalennuksen.

10. Vielä yksi asia… pidetään se blondien välisenä salaisuutena!

Suurin osa blondeista ei ole luonnostaan vaaleita – vaan he tarvitsevat hieman apuamme. Siksi Schwarzkopf Blonde tarjoaa kattavan valikoiman vaalennustuotteita eri vaalennustarpeisiin.

Artikkelin tarjoaa: Schwarzkopf

Kuvat: Schwarzkopf, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat