Mainos

10 romanttista treffivinkkiä

Toistavatko treffisi aina samaa kaavaa? Treffeillä voi tehdä muutakin kuin mennä syömään ja elokuviin, joten ehdota deittikumppanillesi uusia tapoja viettää aikaa yhdessä. Kokeilkaa vaikka hemmotteluhoitoja kylpylässä!

1. Menkää kylpylään. Pulahtakaa uimaan tai kokeilkaa hemmotteluhoitoja. Kuuma seuralaisesi nauttii tunnin hemmottelusta yhtä paljon kuin sinä. Ehdota vaikka käsi- ja jalkahoitoja – ilman kynsilakkaa!

2. Naurakaa yhdessä komediaklubilla. Valmistaudu siihen, että sinut vedetään mukaan esitykseen. Kumppanisi huomaa, että olet rento ja hauska. Hän ei voi lakata puhumasta tytöstä, jolla on mahtava huumorintaju.

3. Laulakaa sydämenne kyllyydestä karaokebaarissa. Parin drinkin jälkeen voitte katsastaa listalta yleisöä miellyttävän kappaleen ja laulaa sen yhdessä. Esityksen jälkeen voitte arvostella muita entisen American Idol -tuomari Simon Cowellin tapaan.

4. Viihtykää jazz-baarissa. Rentoutukaa aistillisten rytmien parissa ja siemailkaa martineja kahden hengen pöydässä. Tunnet olosi sivistyneeksi ja rennoksi, ja hän on haltioitunut siitä, kuinka kauniilta näytät kynttilänvalossa.

5. Hypätkää benji-hyppy. Suurimman adrenaliiniryöpyn saavutatte, kun hyppäätte yhdessä benji-hypyn. Kun selviätte tästä haasteesta, suunnitelkaa seuraavat hurjat treffinne: kokeilkaa vaikka laskuvarjohyppyä.

6. Harjoitelkaa golflyöntejänne. Varatkaa tunti tai kaksi ajastanne lyöntien harjoitteluun. Jos viihdytte toistenne seurassa, kokeilkaa kunnon peliä ja siemailkaa drinkit pelin päätteeksi.

7. Opetelkaa tanssimaan. Varaa aika tanssitunnille. Vaikka hän ei olisikaan tanssijatyyppiä, hän nauttii saadessaan laittaa kätensä vyötäröllesi ja pyörittäessään sinua ympäri salia.

8. Pelatkaa tennistä. Tee häneen vaikutus tenniskentällä hurjilla syötöilläsi. Aloita rennosti syöttelemällä edestakaisin ja haasta hänet sitten kunnon kaksintaisteluun. Vaihtoehtoisesti vie hänet pelaamaan pöytätennistä.

9. Kävelkää puistossa. Pidä treffit yksinkertaisina puistokävelyn merkeissä. Tutustukaa toisiinne samalla, kun katselette muita ihmisiä penkillä istuen.

10. Ajakaa kartingia. Pitäkää hauskaa vauhdikkaalla tavalla. Todista treffikumppanillesi, ettet aja kuin tyttö!

MTV3/Helmi

Lähde: marieclaire.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.