10 näppärää tapaa avata olutpullo – ilman pullonavaajaa!

Kuinka usein olet joutunut siihen ikävään tilanteeseen, ettei oluenhimon iskiessä lähettyviltä löydykään pullonavaajaa? Näiden kymmenen nerokkaan vinkin avulla opit selviämään vastaavista tilanteista tulevaisuudessa luovuudella!

Kokeile näitä vinkkejä seuraavan kerran kun sinulta on pullonavaaja hukassa!

1. Sytkäri

Sytyttimen metalliosalla saa myös kätevästi avattua olutpullon. Aseta metalliosa vain korkin alle ja väännä korkkia ylöspäin voimalla.

2. Vihkisormus

Kukapa olisi tullut ajatelleeksi, että vihkisormusta voi käyttää myös pullojen avaamiseen. Aseta sormessa olevan sormuksen reuna kaljapullon korkin alle, ja nosta sen voimalla korkkia ylöspäin. Ole kuitenkin varovainen ettet satuta kättäsi terävällä pullonkorkin reunalla!

3. iPhone

Jos uskallat riskeerata kallisarvoisen iPhonisi oluthimon iskiessä, voit kokeilla sitä olutpullon avaamiseen. Tätä tekniikkaa ei voi kuitenkaan suositella kenellekään, sillä harvemmin yksi olut on rikkinäisen älypuhelimen arvoinen.

4. Korkokenkä

Ilouutisia naisille. Vihdoin aina niin epämukaville korkokengille on keksitty muutakin käyttöä kuin niillä kävely! Oikealla kengällä ja oikealla kulmalla voit nimittäin popsauttaa olutpullon auki alta aikayksikön. Tähän tarkoitukseen tuskin kannattaa kuitenkaan uhrata rakkaimpia tai kalleimpia juhlakenkiään.

5. Tietokoneen hiiri

Tiedätkö tietokoneen hiirien pohjassa olevan pienen kolon? Joidenkin hiirien pohjassa oleva kolo on kuitenkin sen verran suuri, että sen avulla voit kätevästi avata myös olutpullon. Sujauta siis olutpullon korkki koloon ja väännä. Muista kuitenkin vetää hiiri riittävän kauas tietokoneesta ja sen näppäimistöstä mahdollisten olutroiskeiden varalta.

6. Autonavaimet

Autonavainten metallinen avainosa on myös kätevä pullonavaaja. Koska autonavainten valmistuksessa käytettävä metalli on yleensä vahvaa ja laadukasta, ei pullonavaamisoperaation pitäisi myöskään vaarantaa autonavaimia.

7. Fonduekattila

Metallisen fonduekattilan kahvaosaa on onnistuneesti käytetty myös olutpullon avaamiseen. Kysymys kuuluukin, toimiikohan minkä tahansa muunkin kattilan kahva tähän tarkoitukseen?

8. CD-levy

Mikä olisikaan tätä parempi tapa päästä eroon vanhoista CD-levyistä? Varaudu siihen, että muutama levy saattaa prosessissa tuhoutua. Mutta oikealla ranneliikkeellä CD-levy toimii erinomaisena pullonavaajana.

9. Toinen olutpullo

Ellei juomavarastosi vetele jo viimeisiään, voit käyttää olutpullon avaamiseen myös toista olutpulloa. Saat olutpullon korkin auki käyttämällä toisen olutpullon korkkia pullonavaajana.

10. Polkupyörän rengas

Tällä avaustekniikalla saatat uhrata omaisuuttasi rikkoutuneen pyöränkumin muodossa. Mutta kaljanjanoisin ja rohkein henkilö voi kokeilla pyörän metalliosaa pullonavaajana.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat