Mainos

10 merkkiä siitä, että olet vihdoin löytänyt Sen Oikean

Unelma naimisiinmenosta nuoruusvuosien rakkaan kanssa jää monen kohdalla toteutumatta.

Monella on takana useita parisuhteita, jotka ovat syystä tai toisesta johtaneet sydämen särkymiseen. Joskus suhde ei vain onnistunut.

Usein sanotaan, että ”kyllä sen sitten tietää, että hän on se oikea”. Viral Thread -sivusto kokosi listan merkeistä, jotka viittaavat siihen, että olet todellakin löytänyt sen oikean.

1. Ajanvietto toisen kanssa ei tunnu vaivalloiselta

”Onko minun tosiaan pakko sheivata ja nousta sängystä tänään? Ehkä voin esittää, että minulla on huono olo ja olla vain itsekseni tänään.”

Kuulostavatko nämä ajatukset tutuilta? Joskus tuntuu, että suhteen eteen on nähtävä vaivaa, jota ei edes haluaisi nähdä.

Kun olet oikean henkilön kanssa, tällaisia ajatuksia ei herää. Jokainen nauttii omasta ajasta silloin tällöin, mutta yleisesti ottaen odotat innolla, että voit viettää aikaa rakkaasi kanssa.

2. Hänen huonot tapansa eivät saa sinua raivon partaalle

Sanotaan, että epätäydellisyys tekee ihmisestä täydellisen. Jos aiot viettää jonkun kanssa loppuelämäsi, sinun on opittava hyväksymään toisen sellaisena kuin hän on. Ehkä jossain vaiheessa jopa alat pitää toisen outoja tapoja söpöinä.

3. Teillä on hauskaa, vaikka ette tee mitään

Ei ole tarvetta tehdä suuria suunnitelmia tai täyttää päiviä seikkailuilla. Hiljaisetkaan hetket teidän välillänne eivät tunnu kiusallisilta.

Kun alkuhuuma menee ohi, teillä tulee varmastikin olemaan paljon leffailtoja. Iltoja, jotka ovat aivat tavallisia. Nämä tuppaavat kuitenkin osoittautumaan parhaiksi.

4. Hän on ensimmäinen henkilö, jonka puoleen käännyt (tai toinen – heti äitisi jälkeen)

Ehkä sinulla oli huono päivä tai stressiä töissä. Mikä tahansa syy onkaan, soitat tai tekstaat hänelle heti ensimmäisenä. Ja hän tietää tasan tarkkaan, mitä sanoa, koska hän tuntee sinut paremmin kuin kukaan muu.

5. Hän tuo esiin parhaan version itsestäsi

Samalla tavalla kuin jotkut ihmiset saavat sinun huonoimmat ominaisuutesi esiin, oikea ihminen saa esiin parhaat puolesi. Jos toinen onnistuu tässä, mitä todennäköisimmin tällainen henkilö kannattaa pitää lähellä.

6. Et jätä merkittäviä salaisuuksia kertomatta

Ei sinun tarvitse kertoa olevasi sitä mieltä, että hänen kokkausyrityksensä oli kamala tai että joskus ahmit kokonaisen suklaalevyn yksin. Mutta sinulla ei kuitenkaan ole tarvetta pitää isoja salaisuuksia häneltä.

Tunnet olosi niin mukavaksi, että annat hänen nähdä, millainen oikeasti olet ja luotat siihen, että hän rakastaa sinua joka tapauksessa.

7. Olet onnellinen, että hänellä on myös oma elämänsä

Jos sinusta tuntuu, että haluat asentaa paikantimen hänen puhelimeensa, jotta voit seurata jokaista hänen liikettään, kannattaa miettiä suhteen toimivuutta.

Toimiva parisuhde pyörii luottamuksen ja kunnioituksen pohjalta. Joskus on hyvä tehdä asioita myös erikseen.

8. Olet valmis tekemään kompromisseja

Jos haluat seurustella sellaisen henkilön kanssa, joka on kaikesta samaa mieltä kanssasi, seurustele itsesi kanssa.

Ehkä toista kiinnostaa jokin asia, jota et yhtään ymmärrä, mutta olet valmis kompromissiin. Tulet onnelliseksi, kun näet hänet onnellisena.

9. Sinulla ei ole varasuunnitelmaa

Jos huomaat tekeväsi varasuunnitelmia tai pitäväsi jotakin muuta henkilöä lähelläsi ihan vain sen takia, että oma suhteesi ei onnistukaan, tämä on todennäköisesti merkki siitä, että jokin on vialla.

10. Tiedät, että hän ajattelee sinusta samoin

Kaikkien edellä mainittujen kohtien ei ole pakko yksiselitteisesti täyttyä, mutta on ehdottomasti hyvä merkki, jos suurin osa näistä kolahti.

Mitä on rakkaus? Suomalaislapset kertovat videolla:

Katso myös Ensitreffit alttarilla -asiantuntijan teesit rakkaudesta:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lähde: Viral Thread

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.