Mainos

0888 888 888 – Paholaisen puhelinnumero?

Jos soitat numeroon 0888 888 888, kukaan ei vastaa. Numero on poistettu käytöstä, koska sitä pidetään vaarallisena käyttäjilleen.

Puhelinfirma on poistanut käytöstä numeron 0888 888 888, koska pitää sitä vaarallisena. Jokainen viimeisen kymmenen vuoden aikana numeroa käyttänyt henkilö on kuollut, kertoo Telegraph.co.uk.

Numeron ensimmäinen omistajaVladimir Grashnov kuoli syöpään 2001. Huhuttiin, että kilpailevan yrityksen kätyrit olisivat myrkyttäneet bulgarialaisen puhelinfirman toimitusjohtajan radioaktiivisella aineella.

Seuraavaksi numeron sai haltuunsa bulgarialainen mafiapomo, Konstantin Dimitrov. Mies kuitenkin menetti henkensä ammuskelussa vuonna 2003. Kuollessaan Dimitrovilla oli puhelin mukanaan.

Myös numeron seuraava omistaja, hämärähommiinkin yhdistetty bisnesmies Konstantin Dishliev, kuoli ammuskelussa 2005. Yllättäen miehellä oli sama etunimi kuin numeron edellisellä omistajalla.

Tämän jälkeen numero oli jäädytettynä poliisitutkinnan vuoksi. Nyt puhelinyhtiö on ilmoittanut, ettei numeroa enää anneta kenellekään. Soittaja saa kuulla viestin, jonka mukaan numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä. Yhtiö ei ole halunnut kommentoida päätöstään.

Lähde: Telegraph.co.uk

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.