Täyttävä ja raikas fetapastasalaatti vie pikamatkalle Kreikkaan.
Ainekset
- 80 g pastaa (raakapaino)
- 1 iso kerä Gem-salaattia
- 1 vihreä paprika
- 120 g tomaattia
- 100 g vihreitä oliiveja
- 1/3 kurkku
- 1 punasipuli varsineen
- 200 g fetajuustoa
- muutama oksa minttua
- 1 dl oliiviöljyä
- 1/2 sitruuna mehu
- muutama oksa oreganoa (kuivattuna hyppysellinen)
- suolaa, mustapippuria myllystä
Valmistusohje
1. Suikaloi paprika ja kuutioi kurkku. Pilko tomaatit. Leikkaa sipuli varsineen renkaiksi. Halkaise sitruuna. Revi salaatinlehdet pienemmiksi. Irrota mintunlehdet varresta.
2. Valmista kastike lisäämällä oliiviöljyn sekaan suolaa ja mustapippuria, purista puolikkaan sitruunan mehu ja silppua mukaan oreganoa. Sekoita.
3. Kasaa annos ja roiski soosi päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.