Kreikkalainen fetapastasalaatti
Julkaistu
Täyttävä ja raikas fetapastasalaatti vie pikamatkalle Kreikkaan.
Ainekset
- 80 g pastaa (raakapaino)
- 1 iso kerä Gem-salaattia
- 1 vihreä paprika
- 120 g tomaattia
- 100 g vihreitä oliiveja
- 1/3 kurkku
- 1 punasipuli varsineen
- 200 g fetajuustoa
- muutama oksa minttua
- 1 dl oliiviöljyä
- 1/2 sitruuna mehu
- muutama oksa oreganoa (kuivattuna hyppysellinen)
- suolaa, mustapippuria myllystä
Valmistusohje
1. Suikaloi paprika ja kuutioi kurkku. Pilko tomaatit. Leikkaa sipuli varsineen renkaiksi. Halkaise sitruuna. Revi salaatinlehdet pienemmiksi. Irrota mintunlehdet varresta.
2. Valmista kastike lisäämällä oliiviöljyn sekaan suolaa ja mustapippuria, purista puolikkaan sitruunan mehu ja silppua mukaan oreganoa. Sekoita.
3. Kasaa annos ja roiski soosi päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan