Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Nizzansalaatti fetalla – Harri Syrjäsen helppo ohje

0:46Näin valmistuu Harri Syrjäsen nizzansalaatti fetallaKatso videolta, kuinka valmistuu nizzansalaatti fetalla à la Harri Syrjänen!
Julkaistu 01.07.2022 12:05

MTV LIFESTYLE

Raikas nizzansalaatti yhdistettynä fetaan on mainio ruoka kesäkeleille.

Ainekset salaattiin

  • 8 pientä varhaisperunaa (Siikli)
  • 1–2 kananmunaa
  • 1 punasipuli
  • 2–3 tomaattia
  • 1 iso sydänsalaatti (Gem-salaatti)
  • 1 prk tonnikalaa
  • 10 oliivia
  • 100 g fetajuustoa

Sitruunavinegretti

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 tl dijonsinappia
  • 1/2 sitruuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • mustapippuria myllystä
  • hyppysellinen Maldon-suolaa

Valmistusohje

  1. Keitä perunat kypsiksi ja toisessa kattilassa kananmunat noin 7–8 minuutin ajan niin, että keltuainen jää mehukkaaksi.
  2. Leikkaa punasipuli renkaiksi. Pilko tomaatti.
  3. Revi salaatti pienemmäksi ja pese, jos tarvis.
  4. Pilko keitetyt perunat puoliksi. Kuori muna ja puolita. Murra feta paloiksi.
  5. Kasaa salaatti ja viimeistele kastikkeella:
    – Soosi on maailman helpoin, kaikki kamat kulhoon ja haarukalla sekaisin hyvällä ranneliikkeellä, Harri Syrjänen vinkkaa.

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Lisää aiheesta:

KikhernesalaattiMasterChef: Kanaa ja porkkanaa suolapedillä – Teemu V:n reseptiGrillattu tomaattisalaatti – Kari Aihisen helppo ohjeMarinoitu varhaisperunasalaattiJuhannuksen sillisalaattiVärikäs perunasalaatti
NizzansalaattiHarri SyrjänenSalaatitNopeat ja helpotLisäkeruoat

Tuoreimmat aiheesta

Nizzansalaatti
  • 01.07.202212:05
    Harri Syrjänen

    Nizzansalaatti fetalla – Harri Syrjäsen helppo ohje

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Oliivinen nizzansalaatti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Nizzan salaatti anjoviksella

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Klassinen Niçoisesalaatti

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Nizzansalaatti