Näin valmistuu Harri Syrjäsen nizzansalaatti fetalla 0:46

Nizzansalaatti fetalla – Harri Syrjäsen helppo ohje

Katso videolta, kuinka valmistuu nizzansalaatti fetalla à la Harri Syrjänen!

Raikas nizzansalaatti yhdistettynä fetaan on mainio ruoka kesäkeleille.

Ainekset salaattiin

  • 8 pientä varhaisperunaa (Siikli)
  • 1–2 kananmunaa
  • 1 punasipuli
  • 2–3 tomaattia
  • 1 iso sydänsalaatti (Gem-salaatti)
  • 1 prk tonnikalaa
  • 10 oliivia
  • 100 g fetajuustoa

Sitruunavinegretti

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 tl dijonsinappia
  • 1/2 sitruuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • mustapippuria myllystä
  • hyppysellinen Maldon-suolaa

Valmistusohje

  1. Keitä perunat kypsiksi ja toisessa kattilassa kananmunat noin 7–8 minuutin ajan niin, että keltuainen jää mehukkaaksi.
  2. Leikkaa punasipuli renkaiksi. Pilko tomaatti.
  3. Revi salaatti pienemmäksi ja pese, jos tarvis.
  4. Pilko keitetyt perunat puoliksi. Kuori muna ja puolita. Murra feta paloiksi.
  5. Kasaa salaatti ja viimeistele kastikkeella:
    – Soosi on maailman helpoin, kaikki kamat kulhoon ja haarukalla sekaisin hyvällä ranneliikkeellä, Harri Syrjänen vinkkaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!