Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta

87d9a9e2-10f3-49b3-9c30-37f45e6bd5b2
Herkullinen tomaatti-fetapasta valmistuu nopeasti. Harri Syrjänen

Tällä ohjeella valmistat tomaatti-fetapastaa kokki Harri Syrjäsen tyyliin.

Ainekset

  • Ainekset: 300g pastaa
  • 300 g suippopaprikaa
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • (ripaus kuivattua chiliä)
  • 8–9dl mietoa kasvislientä
  • tölkki kuorittuja tomaatteja
  • 12 lehteä basilikaa
  • n. 20 kpl oliiveja
  • 200 g fetaa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Pilko paprika ja sipulit, freesaa tilkassa öljyä kasarissa.
  2. Laita tomaatit kasariin ja survo rikki, lisää kasvisliemi ja kiehauta.
  3. Lisää pasta, mausta suolalla, pippurilla ja keitä hiljaa hymyillen n. 12–14 minuuttia.
  4. Lisää joukkoon revitty basilika, oliivit, fetajuusto.
  5. Nosta annos lautaselle, pyöräytys mustapippuria ja pirskottele oliiviöljyä päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja