Näin valmistuu Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta 0:51

Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta

Tomaatti-fetapastan valmistuksen näet vaihe vaiheelta videolta.

Tällä ohjeella valmistat tomaatti-fetapastaa kokki Harri Syrjäsen tyyliin.

Ainekset

  • Ainekset: 300g pastaa
  • 300 g suippopaprikaa
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • (ripaus kuivattua chiliä)
  • 8–9dl mietoa kasvislientä
  • tölkki kuorittuja tomaatteja
  • 12 lehteä basilikaa
  • n. 20 kpl oliiveja
  • 200 g fetaa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Pilko paprika ja sipulit, freesaa tilkassa öljyä kasarissa.
  2. Laita tomaatit kasariin ja survo rikki, lisää kasvisliemi ja kiehauta.
  3. Lisää pasta, mausta suolalla, pippurilla ja keitä hiljaa hymyillen noin 12–14 minuuttia.
  4. Lisää joukkoon revitty basilika, oliivit, fetajuusto.
  5. Nosta annos lautaselle, pyöräytys mustapippuria ja pirskottele oliiviöljyä päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.