Julkaistu
Tällä ohjeella valmistat tomaatti-fetapastaa kokki Harri Syrjäsen tyyliin.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- Ainekset: 300g pastaa
- 300 g suippopaprikaa
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- (ripaus kuivattua chiliä)
- 8–9dl mietoa kasvislientä
- tölkki kuorittuja tomaatteja
- 12 lehteä basilikaa
- n. 20 kpl oliiveja
- 200 g fetaa
- mustapippuria
- suolaa
- oliiviöljyä
Valmistusohje
- Pilko paprika ja sipulit, freesaa tilkassa öljyä kasarissa.
- Laita tomaatit kasariin ja survo rikki, lisää kasvisliemi ja kiehauta.
- Lisää pasta, mausta suolalla, pippurilla ja keitä hiljaa hymyillen noin 12–14 minuuttia.
- Lisää joukkoon revitty basilika, oliivit, fetajuusto.
- Nosta annos lautaselle, pyöräytys mustapippuria ja pirskottele oliiviöljyä päälle.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka