Kermainen maa-artisokkakeitto
Julkaistu
Kermainen keitto sopii esimerkiksi alkuruoaksi. Resepti: Risto Mikkola
Ainekset
- 200 g maa-artisokkaa, kuorittuna, pilkottuna
- 100 g sipulia, hienonnettuna
- 100 g perunoita, kuorittuna, kuutioituna
- 100 g omenaa, kuorittuna, kuutioituna
- 2,5 dl vettä
- 2,5 dl sitruunalla ja pippurilla maustettua ruokakermaa
- 3 rkl voita
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Kuullota vihannekset voissa. Lisää vesi ja keitä kypsiksi. Lisää kerma, kiehauta ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan