Mainos
Mainos

Kermainen maa-artisokkakeitto

Kermainen keitto sopii esimerkiksi alkuruoaksi. Resepti: Risto Mikkola

200 g maa-artisokkaa, kuorittuna, pilkottuna

100 g sipulia, hienonnettuna

100 g perunoita, kuorittuna, kuutioituna

100 g omenaa, kuorittuna, kuutioituna

2,5 dl vettä

2,5 dl sitruunalla ja pippurilla maustettua ruokakermaa

3 rkl voita

suolaa, pippuria

Valmistusohje

Kuullota vihannekset voissa. Lisää vesi ja keitä kypsiksi. Lisää kerma, kiehauta ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla. 

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.