Kylmäsavulohipasta
Julkaistu
Kokeile maukasta kylmäsavulohipastaa kermakastikkeessa.
Ainekset
- 1-2 sipulia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl öljyä
- 200 g kylmäsavulohta
- 2-3 dl kermaa
- 0,5 dl tilliä hienonnettuna
- 0,5-1 tl viherpippureita
- 0,5 tl sitruunan kuorta raastettuna
- Lisäksi
- 300-400 g tagliatellea
Valmistusohje
Hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä pehmeiksi. Suikaloi pannulle lohi ja kaada sekaan kerma.
Mausta kastike tillillä, murskatuilla viherpippureilla ja sitruunankuorella.
Kiehauta ja tarkista maku. Sekoita kastike keitetyn ja valutetun pastan kanssa tai tarjoa kastike erikseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria