Mainos
Mainos

Kokeile maukasta kylmäsavulohipastaa kermakastikkeessa.

Ainekset

  • 1-2 sipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl öljyä
  • 200 g kylmäsavulohta
  • 2-3 dl kermaa
  • 0,5 dl tilliä hienonnettuna
  • 0,5-1 tl viherpippureita
  • 0,5 tl sitruunan kuorta raastettuna
  • Lisäksi
  • 300-400 g tagliatellea

Valmistusohje

Hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä pehmeiksi. Suikaloi pannulle lohi ja kaada sekaan kerma.

Mausta kastike tillillä, murskatuilla viherpippureilla ja sitruunankuorella.

Kiehauta ja tarkista maku. Sekoita kastike keitetyn ja valutetun pastan kanssa tai tarjoa kastike erikseen.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.