Yhdistä punajuuri ja vuohenjuusto herkulliseen risottoon – testaa tv-kokin resepti: "Ei voi olla tekemättä"
Harri Syrjänen vinkkaa maukkaan risottoreseptin.
Katso Harri Syrjäsen tähdittämää Kokkisotaa MTV Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!
Kokki Harri Syrjänen on kymmenille tuhansille Instagram-seuraajilleen erityisen tuttu yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -resepteistään – eritoten erilaisista pastoista, joista esimerkkeinä voisi mainita vaikkapa täyteläisen sienipastan sekä tomaatti-fetapastan.
Pastojen lisäksi myös keitot ja salaatit ovat tulleet seuraajille tutuiksi. Hiljattain kokin keittiössä valmistui myös maukas risotto – ja nyt toinenkin. Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen nimittäin vinkkaa punajuurta ja vuohenjuustoa yhdistelevästä risotosta. Makuyhdistelmä ei suinkaan ole ensimmäinen kokeilu laatuaan, sillä aiemmin Syrjänen on kehitellyt myös punajuuri-vuohenjuustopastan.
MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu Syrjänen kertoo Instagram-julkaisussaan, että punajuuri on hänen suosikkijuureksensa. Yhdessä vuohenjuuston kanssa yhdistelmä on kokin mukaan kuin "osuma tehty taivaassa".
– Ja onhan toi nyt niin sairaan siistin näkönen annos, ettei voi olla tekemättä, mies uhoaa.
Katso resepti: Harri Syrjäsen punajuuri-vuohenjuustorisotto
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti