Yhdistä punajuuri ja vuohenjuusto herkulliseen risottoon – testaa tv-kokin resepti: "Ei voi olla tekemättä"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen punajuuri-vuohenjuustorisotto 1:00 Näin valmistuu Harri Syrjäsen punajuuri-vuohenjuustorisotto
Videolla kokki näyttää omaan tuttuun tyylinsä, kuinka helposti reseptiä voi noudattaa.

Harri Syrjänen vinkkaa maukkaan risottoreseptin.

Katso Harri Syrjäsen tähdittämää Kokkisotaa MTV Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!

Kokki Harri Syrjänen on kymmenille tuhansille Instagram-seuraajilleen erityisen tuttu yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -resepteistään – eritoten erilaisista pastoista, joista esimerkkeinä voisi mainita vaikkapa täyteläisen sienipastan sekä tomaatti-fetapastan.

Pastojen lisäksi myös keitot ja salaatit ovat tulleet seuraajille tutuiksi. Hiljattain kokin keittiössä valmistui myös maukas risotto – ja nyt toinenkin. Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen nimittäin vinkkaa punajuurta ja vuohenjuustoa yhdistelevästä risotosta. Makuyhdistelmä ei suinkaan ole ensimmäinen kokeilu laatuaan, sillä aiemmin Syrjänen on kehitellyt myös punajuuri-vuohenjuustopastan.

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu Syrjänen kertoo Instagram-julkaisussaan, että punajuuri on hänen suosikkijuureksensa. Yhdessä vuohenjuuston kanssa yhdistelmä on kokin mukaan kuin "osuma tehty taivaassa".

– Ja onhan toi nyt niin sairaan siistin näkönen annos, ettei voi olla tekemättä, mies uhoaa. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.