Harri Syrjänen vinkkaa, kuinka valmistat herkullista italianpataa: "Yllätyin, kuinka hyvää siitä tuli"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen italianpata 0:59 Näin valmistuu Harri Syrjäsen italianpata
Videolla Syrjänen näyttää tuttuun tyyliinsä, kuinka vaivattomasti italianpata oikein valmistuukaan.

Harri Syrjänen on tullut tunnetuksi yhden kasarin resepteistään. Tällä kertaa vuorossa on helppo ja nopea italianpata.

Katso Harri Syrjäsen tähdittämää Kokkisotaa MTV Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin kisaillut kokki, Harri Syrjänen, on kymmenille tuhansille Instagram-seuraajilleen hyvinkin tuttu sometilillään jakamistaan yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -resepteistä. Enimmäkseen Syrjänen on kehitellyt erilaisia pastoja, kuten vaikkapa täyteläisen sienipastan sekä tomaatti-fetapastan.

Pastojen lisäksi myös keitot ja salaatit ovat tulleet seuraajille tutuiksi. Hiljattain Soppamiehenäkin tunnetun kokin keittiössä valmistui myös maukas risotto.

"En tiedä, tykkäävätkö italialaiset..."

Kokin uusin jakama resepti on suorastaan klassikko, yksi monen suomalaisenkin suosikeista: italianpata. Italianpata on helppo ja nopea arkiruoka

– En tiedä, tykkäävätkö Italialaiset tästä, mutta mä oikeesti yllätyin, kuinka hyvää siitä tuli, kokki kehuu Instagram-tilillään.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka italianpata valmistuu!

IMG_1482
Nämä ainekset tarvitset valmistaessasi italianpataa Harri Syrjäsen tyyliin.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!