Kätevä kikka helpottaa vuohenjuuston paistamista – näin valmistuu Harri Syrjäsen mansikkainen kesäsalaatti!
Televisiosta tuttu kokki Harri Syrjänen jakoi ohjeen herkulliseen kesäsalaattiin.
Kokkisodan kaudet näet Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!
MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Kokkisota-ohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen jakoi pitkin viime vuotta Instagram-tilillään erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä, kuten tämän lohi-avokadopastan sekä herkullisen pastaversion tikka masalasta.
Viime aikoina mies on kuitenkin kesän kunniaksi vinkannut Instagram-tilillään erilaisia salaattiohjeita, kuten klassisen caesarsalaatin sekä prosciutto-mozzarellasalaatin.
Vaikka ollaan jo pitkälle elokuussa, sääennusteet lupailevat vielä helleputkea. Kesäiseen päivään sopinee ruoaksi Syrjäsen viimeisin vinkki, mansikka-vuohenjuustosalaatti.
– Tää saa mut hyvälle tuulelle, kesää jäljellä, mansikat maistuu makeelle ja ihmiset hymyilee. Vuohenjuusto-mansikkasalaatti räjäyttää sun päivän. Heti testiin, mukavaa ja helppoa viikonloppua, Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen lausuu Instagram-julkaisussaan.
Julkaisun kommenteissa kokkia kiitellään vuolaasti monelle yllätyksenä tulleesta, vuohenjuuston paistamiseen liittyvästä leivinpaperivinkistä: kuumalle pannulle kannattaa laittaa leivinpaperia ennen vuohenjuuston paistamista paistamisen helpottamiseksi. Leivinpaperikikan näet yllä olevalta videolta, jolla kokki näyttää tutuksi tulleeseen tyyliinsä, kuinka helposti salaatti valmistuu.
Katso resepti: Harri Syrjäsen mansikka-vuohenjuustosalaatti
Lue myös: Varoitus! Saattaa aiheuttaa akuutin pastahimon – Harri Syrjäsen punajuuri-vuohenjuustopasta hurmaa
Entä tiedätkö, mitä tapahtuu, kun suomalaisesta kaupasta ostettuja mansikoita liottaa puoli tuntia suolavedessä? Katso:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta