Kätevä kikka helpottaa vuohenjuuston paistamista – näin valmistuu Harri Syrjäsen mansikkainen kesäsalaatti!
Televisiosta tuttu kokki Harri Syrjänen jakoi ohjeen herkulliseen kesäsalaattiin.
Kokkisodan kaudet näet Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!
MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Kokkisota-ohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen jakoi pitkin viime vuotta Instagram-tilillään erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä, kuten tämän lohi-avokadopastan sekä herkullisen pastaversion tikka masalasta.
Viime aikoina mies on kuitenkin kesän kunniaksi vinkannut Instagram-tilillään erilaisia salaattiohjeita, kuten klassisen caesarsalaatin sekä prosciutto-mozzarellasalaatin.
Vaikka ollaan jo pitkälle elokuussa, sääennusteet lupailevat vielä helleputkea. Kesäiseen päivään sopinee ruoaksi Syrjäsen viimeisin vinkki, mansikka-vuohenjuustosalaatti.
– Tää saa mut hyvälle tuulelle, kesää jäljellä, mansikat maistuu makeelle ja ihmiset hymyilee. Vuohenjuusto-mansikkasalaatti räjäyttää sun päivän. Heti testiin, mukavaa ja helppoa viikonloppua, Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen lausuu Instagram-julkaisussaan.
Julkaisun kommenteissa kokkia kiitellään vuolaasti monelle yllätyksenä tulleesta, vuohenjuuston paistamiseen liittyvästä leivinpaperivinkistä: kuumalle pannulle kannattaa laittaa leivinpaperia ennen vuohenjuuston paistamista paistamisen helpottamiseksi. Leivinpaperikikan näet yllä olevalta videolta, jolla kokki näyttää tutuksi tulleeseen tyyliinsä, kuinka helposti salaatti valmistuu.
Katso resepti: Harri Syrjäsen mansikka-vuohenjuustosalaatti
Lue myös: Varoitus! Saattaa aiheuttaa akuutin pastahimon – Harri Syrjäsen punajuuri-vuohenjuustopasta hurmaa
Entä tiedätkö, mitä tapahtuu, kun suomalaisesta kaupasta ostettuja mansikoita liottaa puoli tuntia suolavedessä? Katso:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan