Harri Syrjänen neuvoo, kuinka valmistuu taivaallinen toast skagen: "Helppo tehdä"
Nappaa Harri Syrjäsen resepti ja nauti maukas toast skagen!
Katso Kokkisotaa MTV Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!
MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin nähtävä kokki, Harri Syrjänen on Instagram-seuraajilleen erityisen tuttu sometilillään jakamistaan yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -pastaresepteistä. Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on kehitellyt monia erilaisia pastoja: muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan sekä oman versionsa suosikkiruoka palermon pastasta. Syksyn sesonkeja hyödyntävät puolestaan maistuva kantarelli-pekonipasta sekä kermainen kesäkurpitsapasta.
Hiljattain Syrjänen esitteli tilillään kuitenkin reseptinsä klassikkoalkuruokana tunnettuun toast skageniin.
– Helppo tehdä ja maistuu taivaalliselle, kokki kehuu Instagram-julkaisussaan.
Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka helposti herkkuleipä valmistuu – reseptin löydät alla olevasta linkistä.
Katso resepti: Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
Viiden jälkeen -ohjelmassa perehdyttiin taannoin toast skagenin ja muiden ruotsalaisherkkujen saloihin:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka