Luulitko, että risotto on vaikea tehdä? Testaa Harrin ohje: "Superhelppo ja törkeän hyvä"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen kantarelli-kesäkurpitsarisotto 1:00 Näin valmistuu Harri Syrjäsen kantarelli-kesäkurpitsarisotto
Videolla Harri Syrjänen näyttää tuttuun tyyliinsä, kuinka valmistuu kantarelli-kesäkurpitsarisotto.

Harri Syrjänen on tullut tunnetuksi yhden kasarin resepteistään. Nyt kokki esittelee ensimmäisen kerran risoton one pot -version.

Katso Kokkisotaa MTV Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin nähtävä kokki, Harri Syrjänen, on Instagram-seuraajilleen erityisen tuttu sometilillään jakamistaan yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -pastaresepteistä. Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on kehitellyt monia erilaisia pastoja: muun muassa vihreän hirviön sekä  "kiihottavan" savulohipastan.

Pastojen lisäksi myös keitot ja salaatit ovat tulleet seuraajille tutuiksi. 

Syksyn sesonkeja ovat aiemmin hyödyntäneet Syrjäsen kantarelli-pekonipasta sekä kermainen kesäkurpitsapasta, ja uusimmassa reseptissä hydöynnetään niin kantarelleja kuin kesäkurpitsaakin. Kyseessä on kokin ensimmäinen one pot -risotto.

– Moni kokee, että risotto olisi vaikea, mutta tämä risotto on superhelppo ja törkeän hyvä, kokki kehuu Instagram-julkaisussaan.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka risotto valmistuu!

cab55de5-cb0b-49ed-b705-5aee60b88e75
Näistä ainesosista valmistuu kantarelli-kesäkurpitsarisotto Harri Syrjäsen tapaan.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat