Harri Syrjänen vinkkaa taivaallisen ohjeen täyteläiseen sienipastaan: "Kun syksyn pimeys vaatii lohturuokaa..."

Näin valmistuu Harri Syrjäsen tatti-poropasta 0:52 Näin valmistuu Harri Syrjäsen tatti-poropasta

Tv-kokki Harri Syrjänen paljasti maistuvan sienipastan reseptin. Tämäkin helppo ruoka valmistuu yhdessä kasarissa.

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin nähtävä kokki, Harri Syrjänen on tänä vuonna jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä.

Syrjänen on kehitellyt muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". "Älyttömän halpaa" sesonkiherkkua hyödyntämällä syntyy puolestaan kermainen kesäkurpitsapasta. Taannoin vinkkasimme lisäksi syksyn sienisatoa hyödyntävästä kantarelli-pekonipastasta.

Nyt Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen vinkkaa Instagram-tilillään uuden reseptin sienien ystäville. Tähän reseptiin voit hyödyntää herkkutattivarantoasi, jos sellaista sattuu löytymään. 

– Syksyn kylmyys ja pimenevät illat saavat mielen kaipaamaan lämmintä ja täyteläistä pastaa. Kun syksyn pimeys vaatii lohturuokaa, niin tässä teille iltojen iloksi taivaallinen herkkutatti-onepot. Maistuu parhaimmalta viltin alla nautittuna. Muistakaa halata ja rakastaa, Syrjänen kehottaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso Kokkisodan koko 5. kausi mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.