Miten hyödyntää ylijääneet kananmunan puolikkaat? Lue vinkit!
Pääkuvan videolla neuvotaan, kuinka erotat keltuaisen valkuaisesta.
Ruoanlaitossa ja leivonnassa reseptissä saattaa olla usein vain pelkkä valkuainen tai keltuainen. Mitä sille jäljelle jääneelle puoliskolle sitten tehdään? Tuntuisi haaskuulta heittää vain pois.
The Guardian kysyi ruoka-alan vaikuttajilta parhaat vinkit, joilla saat hyödynnettyä koko kananmunan.
Lue myös: Moni tekee kananmunien kanssa yksinkertaisen virheen, joka voi kostautua
Neljä keinoa hyödyntää valkuainen
Valkuainen liitetään usein leivontaan ja sille löytyykin käyttöä monesta herkusta.
1. Marengit
Lontoolainen jälkiruokakokki Jeremy Lee tekisi valkuaisista marenkia. Hänen salaisuutensa täydelliseen marenkiin on erittäin puhdas kulho.



