Mantelinougat

Jos sinun tekee mieli jotakin makeaa, tämä on maailman helpoiten valmistettavia makeisia. Nougat on myös kätevä lisuke esimerkiksi jäätelön tai hedelmäjälkiruokien kera.

1 satsiin

  • 6 dl kidesokeria
  • n. 100 g kaltattuja ja rouhittuja manteleita

Valmistusohje

1. Kaada sokeri kuivaan paistinpannuun ja kuumenna miedolla lämmöllä. Sekoita kunnes sokeri sulaa ja muuttuu vaaleanruskeaksi. Kääntele mukaan mantelirouhe.

2. Kaada massa öljytylle pellille. Anna jäähtyä ja murra palasiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!