Hyödynnä tämä edullinen herkku kermaisessa pastassa – Harri Syrjänen muistuttaa: "Sesonki on nyt parhaimmillaan"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen kesäkurpitsapasta 0:58 Näin valmistuu Harri Syrjäsen kesäkurpitsapasta
Videolta näet, kuinka helposti kesäkurpitsapasta valmistuu.

Tv-kokki Harri Syrjänen paljasti maistuvan kesäkurpitsapastan reseptin. Helppo ruoka valmistuu yhdessä kasarissa.

Katso Kokkisotaa MTV Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin nähtävä kokki, Harri Syrjänen on Instagram-seuraajilleen erityisen tuttu sometilillään jakamistaan yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -pastaresepteistä. Toki myös keitot ja salaatit ovat myöhemmin tulleet tutuiksi.

Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on kehitellyt muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan sekä oman versionsa suosikkiruoka palermon pastasta. Syksyn sienisatoa hyödyntää puolestaan maistuva kantarelli-pekonipasta.

Vuoden 2021 elokuussa Syrjänen vinkkasi toista syksyn sesonkiherkkua hyödyntävästä pastareseptistä. "Yleisön pyynnöstä" kokki jakoi hiljattain reseptin uudelleen tilillään.

– Zucchini-sesonki on nyt parhaimmillaan ja niitä roikkuu joka oksalla ja kaupan hyllyllä. Mahtavan "creamy" rakenne sulattaa myös lihansyöjän makuhermot, Syrjänen vakuuttaa Instagram-julkaisussaan.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka pasta valmistuu!

Kesäkurpitsa on nyt edullista

Kesäkurpitsan eli zucchinin sesonki kestää Suomessa heinäkuusta-syyskuuhun eli nyt todella on juuri oikea aika hyödyntää tätä kasvista ruoanlaitossa. Alle kahden euron kilohinta tekee kotimaisesta kesäkurpitsasta edullisen valinnan erilaisiin ruokiin. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat