"Älyttömän halpa" sesonkiherkku sopii kermaiseen pastaan – Harri Syrjänen ylistää: "Tästä tuli niin hyvä..."

0:58 Näin valmistuu Harri Syrjäsen kesäkurpitsapasta

Tv-kokki Harri Syrjänen paljasti maistuvan kesäkurpitsapastan reseptin. Helppo ruoka valmistuu yhdessä kasarissa.

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin nähtävä kokki, Harri Syrjänen on tänä vuonna jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä.

Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on kehitellyt muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Viime viikolla vinkkasimme syksyn sienisatoa hyödyntävästä kantarelli-pekonipastasta.

Nyt Syrjänen vinkkaa Instagram-tilillään uuden pastareseptin, jossa hyödynnetään niin ikään sesonkiherkkua eli kesäkurpitsaa.

– Tätä pöytään ja jokainen sulaa. Zucchinit ovat nyt älyttömän halpoja. Tästä tuli niin hyvä, että pomppasi mun suosikiksi kertaheitolla. Lempeä, vähän potkua ja paljon makua. Näitä asioita mä haluan mun elämään, Syrjänen kehuu reseptiään.

Kesäkurpitsan sesonki kestää Suomessa heinäkuusta-syyskuuhun. Tänä vuonna helteet siivittivät kesäkurpitsan ennätyssatoon ja esimerkiksi S-ryhmä kannustikin heinäkuussa suomalaisia kesäkurpitsatalkoisiin ja hyödyntämään herkullisen kasviksen edullisen kilohinnan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso Kokkisodan koko 5. kausi mtv-palvelussa!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja