Simppeli pasta, jota sinunkin on kokeiltava: Näin valmistuu Harri Syrjäsen "vihreä hirviö"
Kokki Harri Syrjäsen "vihreä hirviö" valmistuu yhdessä kattilassa.
Televisiosta tuttu kokki Harri Syrjänen on viime viikkoina ilahduttanut Instagram-seuraajiaan erilaisilla one pot -resepteillä. Etäkokkikoulun ruoat valmistuvat helposti ja nopeasti yhdessä kattilassa.
Muun muassa MTV:n Kokkisota-ohjelmassa ilahduttaneen Syrjäsen viimeisin reseptivinkki kantaa nimeä "Green Monster" eli vihreä hirviö.
Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.
Lue myös: Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta valmistuu nopeasti yhdessä kattilassa: "Aivan huikea ja helppo"
Maistuu "törkeän hyvältä"
Vihreän värinsä ruoka saa pinaatista, pak choista sekä korianterista.
Jos korianteri ei maistu, Syrjänen neuvoo kommenteissa laittamaan sitä vain pikkuisen tai jättämään kokonaan pois!
Katso yllä olevalta videolta, kuinka kokki itse valmistaa pastan!
– Mä oon aika saletti, että tää maistuu törkeen hyvältä, Syrjänen ennustaa videolla ennen testimaistoa.
– Mä olin oikeassa, kokki myhäilee tyytyväisenä.
Harri Syrjäsen Green Monster -pasta yhdessä kattilassa

400 g broilerin sisäfileetä
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1,2 l mietoa kanalientä
2–3 rkl soijaa
350 g pastaa
½ tl kuivattua chilirouhetta
2 limeä
80g pussi babypinaattia
1 pak choi
1 avokado
nippu korianteria
1 rkl seesamiöljyä
suolaa
mustapippuria
Ruskista kasarissa tilkassa öljyä broileri lähes kypsäksi punasipulin ja valkosipulin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota sivuun lautaselle.
Lisää kanaliemi ja soija kasariin, kiehauta. Lisää joukkoon pasta ja keitä 10 minuuttia.
Lisää ruskistetut broileri, punasipuli ja valkosipuli. Mausta chilirouheella ja purista limen mehut joukkoon. Lisää pinaatti, pak choi, pilkottu avocado, sekä korianteria ja seesamiöljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Koko Suomi leipoo: Rypytetty punnuspulla
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kanaa Alfredon tapaan – kermainen kanapasta Pasta Alfredo on nopea arkiruoka
-
Wilhelmiina-keksit – nämä supersuositut ja helpot pikkuleivät viedään käsistä
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan