Simppeli pasta, jota sinunkin on kokeiltava: Näin valmistuu Harri Syrjäsen "vihreä hirviö"

Harri Syrjäsen Green Monster -pasta yhdessä kattilassa 2:55 Harri Syrjäsen Green Monster -pasta yhdessä kattilassa

Kokki Harri Syrjäsen "vihreä hirviö" valmistuu yhdessä kattilassa.

Televisiosta tuttu kokki Harri Syrjänen on viime viikkoina ilahduttanut Instagram-seuraajiaan erilaisilla one pot -resepteillä. Etäkokkikoulun ruoat valmistuvat helposti ja nopeasti yhdessä kattilassa. 

Muun muassa MTV:n Kokkisota-ohjelmassa ilahduttaneen Syrjäsen viimeisin reseptivinkki kantaa nimeä "Green Monster" eli vihreä hirviö. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Maistuu "törkeän hyvältä"

Vihreän värinsä ruoka saa pinaatista, pak choista sekä korianterista. 

Jos korianteri ei maistu, Syrjänen neuvoo kommenteissa laittamaan sitä vain pikkuisen tai jättämään kokonaan pois!

Katso yllä olevalta videolta, kuinka kokki itse valmistaa pastan!

– Mä oon aika saletti, että tää maistuu törkeen hyvältä, Syrjänen ennustaa videolla ennen testimaistoa.

– Mä olin oikeassa, kokki myhäilee tyytyväisenä.

Harri Syrjäsen Green Monster -pasta yhdessä kattilassa

greenmonster3
Näistä ainesosista valmistuu maukas one pot -pasta.

400 g broilerin sisäfileetä
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1,2 l mietoa kanalientä
2–3 rkl soijaa
350 g pastaa
½ tl kuivattua chilirouhetta
2 limeä
80g pussi babypinaattia
1 pak choi
1 avokado
nippu korianteria
1 rkl seesamiöljyä
suolaa
mustapippuria

Ruskista kasarissa tilkassa öljyä broileri lähes kypsäksi punasipulin ja valkosipulin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota sivuun lautaselle.

Lisää kanaliemi ja soija kasariin, kiehauta. Lisää joukkoon pasta ja keitä 10 minuuttia.

Lisää ruskistetut broileri, punasipuli ja valkosipuli. Mausta chilirouheella ja purista limen mehut joukkoon. Lisää pinaatti, pak choi, pilkottu avocado, sekä korianteria ja seesamiöljyä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!