Aina vain paranee! Harri Syrjäseltä kutkuttava ohje: "Hieman kiihottava savulohipasta"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen savulohipasta 0:36 Näin valmistuu Harri Syrjäsen savulohipasta

Maukas savulohipasta valmistuu helposti yhdessä kasarissa ja sopii julkkiskokki Harri Syrjäsen mukaan erinomaisesti myös treffiruoaksi.

Kokkisota-kisailustakin tuttu tv-kokki Harri Syrjänen on viime viikkojen aikana jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia one pot -pastareseptejä.

Välimeren makujen, tomaatti-fetapastan ja "vihreän hirviön" jälkeen Syrjänen on paljastanut oman "pyhän kolminaisuutensa" sekä vinkannut, kuinka klassikkopasta bolognesenkin saa valmistettua yhden kasarin taktiikalla. Pääsiäisenä herkuteltiin sitruunaisella karitsapastalla ja onpa kokki paljastanut myös erään "lempeän mutta rajun paketin" salat.

Tällä viikolla vuorossa on herkullisen kuuloinen savulohipasta, jonka kokki vinkkaa olevan oiva valinta myös treffeille.

– Nää one potit vaan paranee. Nyt lempeen savuinen ja hieman kiihottava savulohipasta. Kirpeyttä ja pehmeää hapokkuutta. Täydellinen treffipasta (huom. miehet), Syrjänen vinkkaa julkaisussaan.

Katso "kiihottava" resepti: Harri Syrjäsen savulohipasta

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.