Aina vain paranee! Harri Syrjäseltä kutkuttava ohje: "Hieman kiihottava savulohipasta"

0:36 Näin valmistuu Harri Syrjäsen savulohipasta

Maukas savulohipasta valmistuu helposti yhdessä kasarissa ja sopii julkkiskokki Harri Syrjäsen mukaan erinomaisesti myös treffiruoaksi.

Kokkisota-kisailustakin tuttu tv-kokki Harri Syrjänen on viime viikkojen aikana jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia one pot -pastareseptejä.

Välimeren makujen, tomaatti-fetapastan ja "vihreän hirviön" jälkeen Syrjänen on paljastanut oman "pyhän kolminaisuutensa" sekä vinkannut, kuinka klassikkopasta bolognesenkin saa valmistettua yhden kasarin taktiikalla. Pääsiäisenä herkuteltiin sitruunaisella karitsapastalla ja onpa kokki paljastanut myös erään "lempeän mutta rajun paketin" salat.

Tällä viikolla vuorossa on herkullisen kuuloinen savulohipasta, jonka kokki vinkkaa olevan oiva valinta myös treffeille.

– Nää one potit vaan paranee. Nyt lempeen savuinen ja hieman kiihottava savulohipasta. Kirpeyttä ja pehmeää hapokkuutta. Täydellinen treffipasta (huom. miehet), Syrjänen vinkkaa julkaisussaan.

Katso "kiihottava" resepti: Harri Syrjäsen savulohipasta

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja