Harri Syrjäsen helppo pasta – mukana syksyn ehdoton raaka-aine: "Mun yksi suosikeista"
Sienet sopivat syksyyn. Testaa tv-kokin kantarelli-pekonipasta!
Yllä olevalla videolla vinkkejä sienten käsittelyyn.
MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin nähtävä kokki, Soppamiehenäkin tunnettu Harri Syrjänen on tänä vuonna jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä.
Syrjänen on kehitellyt muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Katkarapupasta puolestaan on Syrjäsen mukaan omiaan treffiruoaksi, ja kesän tunnelmaa ruokapöytään toi huli huli -pasta
Nyt on kuitenkin aika kääntää katseet syksyyn ja sienisatoon. Tuoreimmassa pastareseptissä onkin hyödynnetty kantarelleja.
– Syksy on haikeeta aikaa, ei millään haluaisi luopua kesän lämmöstä. Mutta onneksi syksyn myötä tulee uusi satokausi ja sienet. Mun yksi suosikeista on kantarelli, Syrjänen kertoo julkaisussaan.
Katso resepti tästä: Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Itse tehty Nutella eli suklaa-hasselpähkinälevite