Mainos

Harri Syrjäsen helppo pasta – mukana syksyn ehdoton raaka-aine: "Mun yksi suosikeista"

Sienet sopivat syksyyn. Testaa tv-kokin kantarelli-pekonipasta!

Yllä olevalla videolla vinkkejä sienten käsittelyyn.

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin nähtävä kokki, Soppamiehenäkin tunnettu Harri Syrjänen on tänä vuonna jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä.

Syrjänen on kehitellyt muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Katkarapupasta puolestaan on Syrjäsen mukaan omiaan treffiruoaksi, ja kesän tunnelmaa ruokapöytään toi huli huli -pasta

Nyt on kuitenkin aika kääntää katseet syksyyn ja sienisatoon. Tuoreimmassa pastareseptissä onkin hyödynnetty kantarelleja. 

– Syksy on haikeeta aikaa, ei millään haluaisi luopua kesän lämmöstä. Mutta onneksi syksyn myötä tulee uusi satokausi ja sienet. Mun yksi suosikeista on kantarelli, Syrjänen kertoo julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja