Viking Line tuo risteilyreissujen klassikon ruokakauppoihin – laivayhtiön myydyin herkku jo 1960-luvulta lähtien
Viking Linen katkarapuleipää saa pian ruokakaupoista pääkaupunkiseudulla.
Videolla kerromme, millaista ruokaa tarjotaan puolestaan Karibian risteilyllä!
Hiljattain uutisoimme Finnairin lentokoneruokien tuomisesta ruokakauppoihin. Nyt myös Viking Linen katkarapuleipä tulee myyntiin muutamiin pääkaupunkiseudun marketteihin 28. joulukuuta alkaen, kertoo laivayhtiö tiedotteessaan. Katkarapuleivän lisäksi myyntiin tulee toinen suosikkituote, lihapullaleipä.
Tuotteet tulevat Viking Linen mukaan myyntiin Citymarket Isoon Omenaan, Citymarket Tammistoon, Citymarket Järvenpäähän, K-Market Lönkan Herkkuun sekä K-Supermarket Kamppiin.
– Klassikkoleipämme ovat olleet matkustajiemme suosikkeja jo vuosikymmeniä, kertoo Viking Linen ravintolapäällikkö Janne Lindholm tiedotteessa.
– Näinä erityisinä aikoina, kun laivoilla matkustetaan vähemmän, haluamme ilahduttaa ihmisiä tuomalla risteilytunnelmaa maihin.
Myyntiin tulevat katkarapu- ja lihapullaleivät valmistetaan Viking Linen reseptillä Bomatin keittiössä Helsingin Kalasatamassa.
Katkarapuleipä myydyin herkku
Viking Linen mukaan katkarapuleipä on ollut laivayhtiön suosituin herkku 1960-luvulta lähtien. Vuosittain näitä annoksia myydään risteilyillä yhteensä 250 000 kappaletta.
– Se on vanha perinteinen tapa, että kun mennään risteilemään, niin katkarapuvoileipä kuuluu syödä. Perinne on suomenruotsalaisilta lähtenyt, että Suomen lautalla aina syödään se katkarapuleipä. Monella risteily alkaa sillä, eikä millään muulla, kertoi Eckerö Buffetin kylmäkkö Vera Huolman Makuja-sivustolle jo vuonna 2016.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan