Julkaistu
Klassikoksi muodostuneesta toast skagenista on kehitelty monenlaisia versioita. Katso Harri Syrjäsen helppo resepti maistuvaan toast skageniin!
Ainekset
- 250 g isoja katkarapuja
- 3–4 rkl punasipulia pilkottuna
- 1 dl majoneesia
- 2 oksaa tilliä (maun mukaan)
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 tl sitruunankuorta
- 1 tl srirachaa
- mustapippuria
- saaristolais- tai paahtoleipää
Valmistusohje
- Silppua sipuli ja tilli pieneksi.
- Laita ne kulhoon ja raasta mukaan sitruunankuori, purista sitruunanmehu, lisää majoneesi sekä srirachaa.
- Mausta mustapippurilla ja sekoita ainekset hyvin.
- Tarjoile saaristolais- tai paahtoleivän kanssa.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan