Zinedine Zidane ei aio erota - näki Real Madridin nöyryyttävässä tappiossa myös hyvää: ”Sen jälkeen asiat hankaloituivat”

Zinedine Zidane vahvistaa, ettei hän aio erota Real Madridin peräsimestä, vaikka hänen joukkueensa esitys jäi jälleen kerran vaisuksi Madridin nöyryyttävässä 0-2-tappiossa Shakhtar Donetskia vastaan tiistai-iltana.

Real Madrid on vaarassa jäädä kokonaan Mestarien liigan pudotuspelien ulkopuolelle. Madrid on tällä hetkellä lohkonsa kolmantena ja viimeisellä kierroksella vastaan asettuu ykkössijalla majaileva Borussia Mönchengladbach.

La Ligan puolella Real Madrid on myös kolmen voitottoman ottelun putkessa, mikä on ainoastaan lisännyt keskustelua Zidanen tulevaisuudesta. Ranskalaisluotsi on kuitenkin uskollinen tehtävälleen kääntää joukkueen kurssi parempaan suuntaan.

– En aio erota. En missään nimessä, Zidane joutui vastaamaan lehdistölle tappion jälkeen.

– Pelasimme ensimmäisellä jaksolla tänään hyvin, mutta pallo ei vain halunnut mennä maaliin. Meillä oli useita maalipaikkoja ja osuimme tolppaankin. Sen jälkeen asiat hankaloituivat.

– Meillä on takana nippu huonoja tuloksia, se on totta, mutta meidän on vain mentävä eteenpäin. Meillä on vielä yksi peli (lohkossa) ja meidän on voitettava se, Zidane päätti.

Mestarien liigassa pelataan keskiviikkona jälleen kahdeksan ottelua. Kaikki pelit ovat nähtävissä suomeksi selostettuina C Morelta.

Lue myös:

    Uusimmat