Real Madrid häpäistiin jälleen – jättiseura uhkaa jäädä ulos Mestarien liigan pudotuspeleistä

Real Madrid hävisi jälleen Shahtar Donetskille jalkapallon Mestarien liigassa. Ukrainalaiset löivät nyt espanjalaisjätin kotonaan vaihtopelaajiensa maaleilla 2–0 ja pudottivat Real Madridin lohkon kolmossijalle ennen päätöskierrosta.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Real Madrid mureni tiistaina toisella jaksolla. Ensin Ferland Mendyn katko puolustusalueella epäonnistui ja hän pelasi pallon vaikeasti joukkuekaverinsa Raphael Varanen selän seutuville. Shahtarin Dentinho ahnehti väliin ja pamautti joukkueensa johtoon.

Myöhemmin Manor Solomon paukautti pallon alakulmaan. Alistuneen oloinen ja hengetön Real Madrid ei onnistunut tappioasemassa luomaan nimeksikään painetta ukrainalaisten maalille.

Shahtar löi Real Madridin aiemmin lokakuussa vieraissa 3–2, vaikka joukkue oli tuolloin vahvasti varamiehinen muun muassa monien avainpelaajiensa koronatartuntojen jäljiltä.

Shahtar nousi B-lohkon kakkoseksi, kiinni toiseen pudotuspelipaikkaan. Sillä on Real Madridin tavoin seitsemän pistettä, mutta Shahtar on edellä voitettuaan molemmat keskinäiset koitokset.

Borussia Mönchengladbach ja Inter kohtaavat tänään kummankin viidennessä lohkovaiheen ottelussa kello 22. Mönchengladbach johtaa lohkoa kahdeksalla pisteellä ja Inter on jumbona kahdella pinnalla.

B-lohkon joukkueilla on tämän illan jälkeen enää yksi ottelu jäljellä. Real Madrid kohtaa ensi viikon keskiviikkona kotonaan lohkokärki Mönchengladbachin, ja espanjalaisjätti olisi tappiolla varmuudella ulkona pudotuspeleistä.

Lue myös:

    Uusimmat