Zac Efron joutui huhujen kohteeksi – näin tähti vastaa kohuun!

Homoseksuaalien oikeuksia puolustavan Zac Efronin omaa seksuaalista suuntautumista on pohdittu jo jonkin aikaa. Näyttelijä ei kuitenkaan ole huhuista moksiskaan.

Näyttelijäkomistus Zac Efron, 24, ei pyöri vain naisten päiväunissa. Aiemmin näyttelijä Vanessa Hudgensin ja Lily Collinsinkin kanssa seurustellut tähti on onnellinen homoseksuaaleista faneistaan, eikä välitä, vaikka ihmiset kyseenalaistavat sen johdosta hänen seksuaalisuutensa.

– Se on hyvin imartelevaa. High School Musicalin ja Hairsprayn jälkeen olen saanut tuntea homoyhteisön hyväksynnän ja olen siitä uskomattoman kiitollinen. En välitä huhupuheista tai niiden vastustamisesta – niin minut on kasvatettu – en vain näe, mikä väärää homoudessa olisi, Efron kertoo.

Efron antaa tukensa homoavioliitoille, koska hänelle on tärkeää, että kaikilla ihmisillä on oikeus onnellisuuteen.

– Se on asia, joka vaikuttaa niin moneen tuntemaani ihmiseen – moneen hyvään ystävääni ja joihinkin todella vaikutusvaltaisiin ihmisiin ympärilläni. Haluan vain heidän kaikkien olevan onnellisia. Minut tekisi onnelliseksi nähdä heidän kykenevän elävän elämäänsä ja tekevän, mitä he haluavat tehdä, Efron perustelee Advocate-lehden haastattelussa.

AVA

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja