George Clooney: En välitä, vaikka minua luultaisiinkin homoksi

Hollywood-komistus George Clooney tuntee olonsa mukavaksi omissa nahoissaan, eikä piittaa, vaikka jotkut epäilevätkin hänen seksuaalista suuntautumistaan.

Entisen ammattilaispainijan, kaunotar Stacy Keiblerin, 32, kanssa seurusteleva näyttelijä George Clooney, 50, ei omien sanojensa mukaan "välitä p****akaan" siitä, jos ihmiset luulevat hänen olevan homoseksuaali.

– En aio antaa tilanteen näyttää siltä, että ajattelisin homouden olevan paha asia, Clooney kertoo The Advocate -lehdelle.

– Yksityiselämäni on yksityistä ja olen siihen tyytyväinen. Ketä se haittaa, jos joku luulee minun olevan homo? Ihmiset tulevat sanomaan minun olleen homoseksuaali vielä vuosia sen jälkeen kun olen kuollut, Clooney kuittaa.

Clooney tukee kaikille tasavertaista oikeutta avioliittoon seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Hän muistuttaa olleensa asian puolestapuhuja jo pitkään.

– Joka kerta, kun olemme asettuneet samanarvoisuutta vastaan, olemme väärällä puolella historiaa. Tämä kiista on samaa luokkaa kuin se, kun tummaihoisten ei haluttu palvelevan armeijassa tai kun tummaihoisten ei haluttu menevän vaaleaihoisten kanssa naimisiin. Jonain päivänä avioliittoon liittyvät tasa-arvo-kiistat tulevat näyttämään vanhanaikaisilta, Clooney uskoo.

Näyttelijä myös kertoi, että näyttelisi mielellään homoseksuaalia roolihahmoa, jos sopiva mahdollisuus siihen ilmaantuisi.

– En varmasti välttele sitä. Oli elokuvassa kyse sitten hahmon homoudesta tai siitä, että hän vain sattuu olemaan homo, jos käsikirjoitus on mahtava, suostun ehdottomasti, Clooney sanoo.

Lue lisää tähdestä:

MTV3/Helmi

Lähde: People.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja