Ystävältä paljastus Michael Schumacherista

Formula ykkösten seitsenkertaisen maailmanmestarin Michael Schumacherin entinen tallitoveri Johnny Herbert kertoi Lucky Blockin haastattelussa saksalaislegendan juhlimistavoista.

Herbert ajoi Schumacherin kanssa vuosina 1994-1995 Benettonilla. Schumacher voitti tuolloin ensimmäiset maailmanmestaruutensa. Herbertin mukaan vanhemman sukupolven kuljettajilla oli helpompaa juhlinnan suhteen.

– Sosiaalinen puoli oli parempaa minun aikanani. Suurin juhlamme oli Adelaidessa kauden päätöskisan jälkeen. Kaikki menivät samaan baariin tai yökerhoon, Herbert sanoi.

Schumacherin kohdalla kuvio oli tuttu joka vuosi.

– Michael oli jo kovassa humalassa aikaisin illalla ja hänen "biletemppunsa" oli sellainen, että hän meni jonkun luokse ja repi paidan pois, jolloin napit lensivät kaikkialle. Silloin tiesit, mitä oli luvassa. Silloin oli yksinkertaisempaa, Herbert totesi.

Kuljettajien yksityiselämä pysyi ennen paremmin piilossa yleisöltä. Sosiaalisen median tulo on Herbertin mukaan muuttanut kaiken.

– Nyt ei voi mennä mihinkään ilman, että sinusta otetaan kuvia. Kuljettajilla on yhä hauskaa, mutta sitä kontrolloidaan tarkemmin ja kaikki tapahtuu suljettujen ovien takana, Herbert kertoi.

Schumacherin pikkuveli Ralf kertoi aiemmin tällä viikolla, että hän saattoi juhlia veljensä kanssa auringonnousuun asti.

– Vuoden 2003 lopussa oli erityisen hurjaa, housutkin olivat revitty rikki, sen muistan edelleen. Mutta se kuuluu asiaan. Hänellä oli minun tallipaitani yllään, minä otin joltain toiselta paidan, Ralf Schumacher kertoi tag24.de -sivustolle.

Useat kuljettajat saivat vuonna 2003 Schumacherin mestaruuteen päättyneen kauden päätösjuhlissa trukkikyydin varikolta hotellille.

– Minä olin myös siellä. Se on hauska muisto ja olen iloinen, että minulla on sellaisia, Schumacher päätti.

Lue myös:

    Uusimmat