Yrittäjäpariskunnalla on yli 100 omistusasuntoa – nyt Marko ja Tanja etsivät unelma-asuntoa Espanjasta

Esittelyssä Unelma-asunto Espanjassa 1:55
Esittelyssä Unelma-asunto Espanjassa

Etelän lämmöstä haaveilevat suomalaiset matkaavat uutuussarjassa Espanjan Aurinkorannikolle etsimään unelmiensa asunto.

Uutuussarjassa Unelma-asunto Espanjassa etelännälkäiset suomalaiset lähtevät etsimään itselleen unelmiensa asuntoa Espanjan Aurinkorannikolta. Tehtävässä heitä auttavat kiinteistönvälittäjät Kirsi Oras ja Markus Aho, joilla on vuosien mittainen kokemus Aurinkorannikon asuntomarkkinoilta.

Jokaisessa jaksossa ostajat rajaavat etsimälleen asunnolle budjetin ja esittävät välittäjille toiveita, joiden haluaisivat unelma-asunnossaan toteutuvan. Kumpikin välittäjä etsii ostajille kaksi kohdetta esiteltäväksi. 

Lopuksi ostajilla on edessään viimeinen valinta, jolloin selvää mikä nähdyistä kohteista on heidän unelma-asuntonsa sekä kumpi välittäjistä kruunataan jakson voittajaksi.

Ohjelman avausjaksossa 7. helmikuuta rovaniemeläiset elämäntapayrittäjät Marko ja Tanja saapuvat Espanjan Aurinkorannikolle etsimään unelmiensa loma-asuntoa. Heillä on yli 100 omistusasuntoa aina Eurooppaa myöden. 

– Olemme hotelli- ja kiinteistöalalla. Meillä on karaokelaitevalmistusta ja suunnittelua ja meillä on baaribisnestä. Kaiken maailman humputuksiin ollaan lähdetty mukaan, Marko kertaa. 

Loma-asunnolle on olemassa tiukat kriteerit. Haussa on harmoninen asunto. 

– Sinne tullaan lepäämään, pitämään hauskaa ja kestitsemään vieraita. Altaallinen asunto, kivan välimatkan päässä kentältä, ettei tule hirveän pitkiä ajomatkoja. Etsitään asuntoa, joka on hyvä diili, Marko kuvailee toiveitaan jaksossa. 

Asunnon tule helposti vuokrattavissa eteenpäin, jota lisäävät uima-allas näkymät merelle sekä sijainti kohtuullisen lähellä lentokenttää. Budjettia kohteelle on 300 000 euroa. 

– Remontin tekeminen ei ole meille ollenkaan vierasta. Itsehän en osaa tehdä mitään, mutta olen hyvä juttelemaan ihmisille, sillä aikaa, kun he tekevät työtä, Marko kertoo jaksossa ensimmäisen kohteen nähtyään. 

Unelma-asunto Espanjassa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 8.2. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat