Mainos

Yö on ihonhoidon aikaa

NIVEA Regenerating Night Care ravitsee normaalia ja sekaihoa yöllä

NIVEAn uusi Regenerating Night Care on koostumukseltaan sopivan kevyt, mutta sisältää silti runsaasti ihon uusiutumiselle tärkeitä ainesosia. Se tekee ihosta raikkaan ja pehmeän, eikä ole liian raskas voide normaalille ja sekaiholle.

NIVEA Regenerating Night Care sopii hyvin käytettäväksi yhdessä NIVEA Moisturising Day Care -päivävoiteen kanssa. Päivävoidetta täyteläisempi yövoide sisältää lootuskukan uutetta ja B5-vitamiinia.

Iho elpyy päivän rasituksista yöllä, joten ihon uusiutumista kannattaa tukea oikeanlaisella yövoiteella. Yövoiteessa on päivävoidetta enemmän aktiiviainesosia, jotka auttavat ihosolujen uusiutumista ja täydentävät päivän mittaan kulutettuja kosteusvarastoja. Voide tekee ihosta joustavan. Yövoide levitetään iholle huolellisen puhdistuksen jälkeen.

Vaikka yövoide on yhtä tarpeellinen kuin päivävoidekin, yövoiteiden käyttöaste on vain noin 45 prosenttia. Päivävoidetta käyttää päivittäin noin 75 prosenttia (TGI 2006). NIVEA Regenerating Night Care onkin odotettu lisä NIVEAn peruskosteusvoiteiden sarjaan, jossa aiemmin on ollut vain päivävoiteita.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.